Juha Ritari

Mitähän tämä Kauhavan airshow 2017 pitää sisällään?

3 viestiä aiheessa

Tervehdys kaikille!

Ilmasotakoulun Lentokerhon edustajana ja sitä kautta tapahtuman yhteistyökumppanina, tässä hieman lisätietoa näytöksestä:

15.7.1929 suoritettiin ensimmäinen koulutuslento Kauhavan uuden Ilmailukoulun sotilaslentokentältä. Tässä siis historiallinen linkki näytöksen tämän vuoden päivämäärään ja yleensäkin. Tapahtuma sijoittuu entisen Lentosotakoulun platta- ja lentokonehallien alueelle pääpiirteittäin samalla tavalla kuin Lentäjien Juhannusjuhlien aikoihin.

Ohjelma näkyy ja tietoa tapahtumasta päivitetään Facebookissa, joten siitä ei nyt sen enempää. Sen verran voidaan sanoa, että tämä melkoisen nopealla aikataululla koottu organisaatio ja tapahtuma on saanut aikaan runsaasti positiivista liikettä, joka näkyy muun muassa lentonäytöksen osallistujalistalta. Näytöksen johtajana toimii Seppo Tuovinen. Platalla tapahtuvasta toiminnasta lentokaluston osalta ja lentotoimintaan liittyen vastaa Juha Paukku.

Sitten tärkein tähän viestiin:

Omalla lentokoneella tapahtumaan saapuva lentäjä saa koneelleen paikoituksen lentonäytösalueelta. Lisäksi pääset tapahtumaan ilman sisäänpääsymaksua. Yöpyjälle olemme järjestäneet ilmaisen majoitusmahdollisuuden ent. Laivueen tiloissa. Majoitus on mallia "military". Aamupala sisältyy kokonaisuuteen. Saapumisesta pyydämme ilmoittamaan etukäteen 12.7. mennessä postiin: efka.chief (at) gmail.com.

Tervetuloa! Joko lentäen tai muuten :)

YT,

Ville Sulkakoski

 

1 henkilö tykkää tästä

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään