Jouni Salminen

Mitkä on tämän homman varjopuolet?

4 viestiä aiheessa

Emirates airlines has disclosed pilot compensation ahead of a recruitment drive to be held in South Africa, Bahrain and Singapore this month.

According to the airline, captains of A380 and B777 are offered a total monthly tax-free salary of $16,013. This includes $11,633 a month basic salary plus average flying pay, and $4,380 a month housing allowance, or company provided housing.

Captains are given 42 day annual leave, global primary and secondary education allowance, life and accident insurance, medical and dental coverage and loss of license insurance.

Upon leaving the company, they are entitled to an end of service gratuity (for an employment period of less than 5 years) or provident fund payment – a long-term savings plan in which the employee contributes five percent of basic salary whilst the company contributes 12 percent (paid out after five years of service).

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Lieneekö nykyisin ilmaisia lounaita, edut on varmaankin mukavat ja ehkä työkin? Lentokoneella ajelu. Äkkiä perus positiivisena vois ajatella jotkut kosto rotaatiot maksimityöajoilla ja jatkuvasti vaihtuvalla positiolla = hotellikuolemaa. Nuorelle henkilölle, jolla maksa ruostumatonta terästä ja p*ppeli muovia, toimii aikansa mutta väsy saattaa tulla vaikka mahdollisesti pankkitilin saldo näyttää mukavalta. 

Tai sitten tämä on sellainen oikea unelmien homma. Vähän ajellaan ja sitten makoillaan aurinkoparatiisin uimarannalla/altaalla virvokkeita nauttien... :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Työmäärä on aika suuri, jos blokkitunnit (max 900h vuodessa) lasketaan ohjaamon etupenkeillä vietetyn ajan mukaan, kuten arabiyhtiöt ymmärtääkseni tekevät. Palkka on kilpailukykyinen, mutta vuosiloman ulkopuolella työmäärä voi olla melko suuri. Riippuu hirveästi elämäntilanteesta, sopiiko tuollainen työkuvio omaan elämään. Monelle ei sovi, jos on esimerkiksi perhettä, joka haluaa olla kotimaassa ja jonka kanssa haluaisi toisaalta viettää aikaa. Arabimaissa esimerkiksi naisten asema on vähän mitä on, ei ole välttämättä ihan unelmaympäristö länsimaiselle perheelle asua ja elää.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Joo...Maata pitkin liikkuneena kuljetustyöläisenä surin joskus lentotyöläisen asemaa...Ravintolaruokaan joutuu totuttelemaan hän makoisan koti-eväksen sijaan,eikä pääse oman rouvan viereen köllilleen vaan lento-emännän tai muun kulkunaisen vieressä on yönsä vietettävä...Tylsistyttävät lepoaikamääräykset pakottavat lojumaan uima-altaan divaanilla sillä aikaa kun maanpintatyöläinen on jo hommannut itsensä kotiin...Ehkäpä isohko palkka jotenkin tasoittaa noita epäkohtia?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään