Antti Salste

Lainauksista ja supistamisesta

2 viestiä aiheessa

Olen tottunut laittamaan uutiset aina quoteen, mutta tuossa kun ensimmäistä kertaa uudistuksen jälkeen tein niin, koko lainaus supistui ja piti painaa "Lue lisää" -nuolta, että se tuli esiin. Tapahtuuko tämä automaattisesti aina, silloin kun lainaus on liian pitkä, vai vain silloin kun lainaukseen sisältyy kuva? Ymmärrän tuon tarpeen ehkä pitkien viestin ja kuvien kohdalla, mutta toisinaan uutisen otsakekuva voi olla ihan sisällytettävän arvoinen.

Sitten vielä toisekseen se, että kun vahingossa painaa backspacea liikaa ja koko lainausloota häviää, niin sitä ei sitten saakaan enää takaisin, ei ainakaan itsellä tullut vaikka klikkasin hiiren oikealla "undo" monen monta kertaa. Eikä kerran lisättyä lainausta tunnu saavan millään tavalla enää poistettua ilman, että koko lainausloota ja sen sisältö katoaa. Lainausmerkkiä painamalla tulee vain lainauksia lainauksien sisään...

Muokattu: , käyttäjä: Antti Salste

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Lainauksissa on maksimipituus juu, jonka jälkeen tulee tuo laajennusnappi. Ihan järkevä kun yleensä porukka ei jaksa lyhennellä lainauksia. Eli uutiset voisi laittaa ilman lainausta tästä lähin.

Lainauksia voi lisätä vielä viestin kirjoitusvaiheessa. Painat joko "lainaa" tai sen vieressä olevaa plus-kuvaketta. 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään