Janne Salonen

Kauhavan apu- ja leirikentät 1930-1940-luvuila

1 viesti aiheessa

Ilmailumuseoyhdistys ry julkaisee Jukka Nisulan kirjoittaman Kauhavan apu- ja leirikentät kirjan keskiviikkona 7.6.2017 klo 18.00 alkaen Suomen Ilmailumuseolla, Vantaalla. Julkistaminen tehdään yhdistyksen jäsenillassa, joka on tällä kertaa avoinna kaikille asiasta kiinnostuneille. 

Kauhavan apu- ja leirikentät on kirja, joka käsittelee nimensä mukaiseksi Kauhavan Ilma- ja Lentosotakoulun käytössä olleita apukenttiä: Laajalahti, Menkijärvi, Karvia, Siikakangas, Ylivieskan Niemelänkylä, Lestijärvi, Vaasa, Vesivehmaa ja Lappajärvi.

Kirja perustuu kirjan kirjoittajan Jukka Nisulan yli kymmenen vuotta kestäneisiin tutkimuksiin. Kovakantisessa A4-koon kirjassa on 368 sivua ja noin 400 valokuvaa. Kirja on avainlipputuote. Jokainen lentokenttä on esitetty omana lukunaan, joka alkaa kokosivun kartalla, johon kenttäalue on merkitty. Kirjassa kerrotaan lentokentän perustamisesta ja rakentamisesta, lentotoiminnasta ja tapahtumista yleensäkin.

Kirjan kustantaa Ketterät Kirjat Oy ja sitä myyvät mm. Ilmailumuseoyhdistys, ilmailumuseot, Kirjavälitys Oy, BTJ Finland Oy ja Booky.fi Oy. Suositusvähittäishinta on 64 euroa. Kirjan kotisivu on: http://www.ketteratkirjat.fi/kirjat/28580

Tervetuloa julkistamistilaisuuteen

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään