Guest heiska91

Kaikki kuvat eivät lataudu

18 viestiä aiheessa

Tulipas tämmöinen ongelma (taas) että esim. FS Nordicissa kun selailee kuvia niin yleensä yli 20% kuvista eivät lataudu. Ennen ei ole ilmennyt tämmöistä ongelmaa. Mozilla Firefox on käytössä, sama homma on Internet Exploderilla.

Netti on Welho 2mb eli ei pitäisi(?) olla siitä kiinni. Muita ohjelmia, jotka veisivät ainankaan paljoo kaistaa ei ole käytössä.

Kone on buutattu.

Olisiko kellään yhtään ehdotuksia?

 

 

Jesse

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

 

Palomuuri Itsellä sama vika työpaikalla kun suodattavat kaiken liikenteen ja jos löytyy kiellettysana sitä ei näytetä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tätä on joskus tullut itsellänikin vastaan.

 

Firefox hakee oletuksena 4 eri kuvaa tai muuta sivussa olevaa ogjektia yhtä aikaa. Mikäli nämä Kaikki neljä hakua jäävät jumittamaan jostain syystä (kuvaa ei löydy tms), niin tuloksena on että systeemi jumii aika totaalisesti. Ja myöskin mikäli on useampi selain auki ja eri sivuilla pyörii erilaisia scriptejä, jotka hakevat yhtenään uutta (mainos)dataa maailmalta, vievät nuo scriptit näitä latausslotteja. Näin olen ainakin systeemin ymmärtänyt.

 

Yksi kiertotie on lisätä yhtäaikaisten hakujen määrää. Jossain tällä alueella oli tuohon ohjeet. Misähän ne oli...

 

edit. Ja pieni haku tuo tulosta: Latausthreadien lisäys

 

- J

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Eipä auttanut tuokaan..

Lähetin HTVlle viestiä ja kysyin että onko mitään päivityksiä yms. menossa. Ei ollut mutta sanoivat että kokeile ottaa virrat pois siitä motukasta ja laita takaisin 10sek kuluttua. En kyllä usko että tuo toimii mutta kai sitä vois kokeilla.

 

Jesse

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mulla on Welhon 3 mb liittymä, eikä ole vastaavia ongelmia.

Joko sun seudulla on häikkää tai sitten omassa koneessa.

 

 

-kaitsu

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mulla on sama ongelma, ja se on ilmennyt vasta viime aikoina (?). Ertiyisesti mbnetin servuilta latautuvat kuvat eivät halua kaikki kerralla ilmestyä. Yhteys on 10Mbit ja Firefoxia käytän, hakujen määrä 30.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mulla on sama ongelma, ja se on ilmennyt vasta viime aikoina (?). Ertiyisesti mbnetin servuilta latautuvat kuvat eivät halua kaikki kerralla ilmestyä. Yhteys on 10Mbit ja Firefoxia käytän, hakujen määrä 30.

 

Sama vika muualta (juuri lähinnä mbnetistä) linkitettyjen kuvien kanssa, ja mullakin tulikettu sekä 30 hakua.

 

Kuvat saa näkymään painamalla hiiren oikealla ja valitsemalla "näytä kuva". Tämä myös yleensä laukaiseen tun jumituksen niin, että muitakin kuvia latautuu. Tosin jostain syystä ei ole ihan joka kerta toiminut, mutta useimmiten.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Itsellä ei ole ollut ongelmia, mutta muissa yhteyksissä tuo MBnetin serveri on havaittu ajoittain tosi hitaaksi.........

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

 

 

Kuvat saa näkymään painamalla hiiren oikealla ja valitsemalla "näytä kuva". Tämä myös yleensä laukaiseen tun jumituksen niin, että muitakin kuvia latautuu. Tosin jostain syystä ei ole ihan joka kerta toiminut, mutta useimmiten.

Joskus kun painan tuota Näytä kuvaa niin siihen tulee errori että "Picture could not be displayed because it has errors" tjsp.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Taas rupes esiintymään tätä samaa ongelmaa. IE:llä toimii taas loistavasti.

Tuo Jarin mainitsema kikka on tehty eikä auttanut.

Mikähän tässä nyt voisi olla?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Aika vähän aikaa Firefoxia kokeilin, mutta minusta vaikutti, että siinä on joko bugi tai sitten huonosti mietitty runko noita monen elementin latauksia varten. Sillä tosiaan tuli noita virheitä paljon enemmän kuin IE:llä.

 

Jaaha, ja sitten alkanee hurmoksellinen julistaminen.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuolla Firefox threadissa kyselin joskus tuohon ongelmaan vastausta ja huomasin, että palomuuri ei hyväksy kaikkia cookieita. Zonealarmissa ainakin tuo auttoi, että ruksasi sieltä sen kohdan.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Aika vähän aikaa Firefoxia kokeilin, mutta minusta vaikutti, että siinä on joko bugi tai sitten huonosti mietitty runko noita monen elementin latauksia varten. Sillä tosiaan tuli noita virheitä paljon enemmän kuin IE:llä.

 

Jaaha, ja sitten alkanee hurmoksellinen julistaminen.

 

Linuxissa ei moista ongelmaa ole mulla ollut, joten syy on pakko olla Windowsin ;D

 

//T

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mulla on Norton 2005 käytössä ja kuvat latautuu millä tahansa selaimella erittäin hyvin. Kaverilla on vastaavasti ZoneAlarm ja ongelmia on ollut, myös muilla ilmaishömppäpalomuuri/viirusohjelmilla minkä tahansa selaimen kanssa :o

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mulla on Norton 2005 käytössä ja kuvat latautuu millä tahansa selaimella erittäin hyvin. Kaverilla on vastaavasti ZoneAlarm ja ongelmia on ollut, myös muilla ilmaishömppäpalomuuri/viirusohjelmilla minkä tahansa selaimen kanssa :o

 

Höpö höpö.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään