Nicke Wäre

Vääksyn Yhteiskoulun lukion ilmailulinja etsii opettajaa

1 viesti aiheessa

Oletko kiinnostunut monipuolisesta työnkuvasta ilmailuun

profiloituneessa Vääksyn Yhteiskoulun lukiossa?

 

Vääksyn Yhteiskoulun lukion ilmailulinja etsii ilmailuun ja sen koulutustoimintaan perehtynyttä opettajaa. 

Toivomme, että sinulla on yläkoulun- ja/tai lukion opettajan pätevyys. Lennonopettajakelpuutus olisi vahva lisä, vaikkakaan ei välttämätöntä.

 

Jos sinulla ei ole opettajan pätevyyttä vaan korkeakoulututkinto yhdistettynä vahvaan ilmailulliseen taustaan, saatat myös olla etsimämme henkilö. Tällaisessa tapauksessa odotamme sinulta kuitenkin halukkuutta pätevöityä esimerkiksi tulevan työn ohessa. 

Työnkuvaasi tulee liittymään osa ilmailuoppiaineen kuudestatoista kurssista. Näistä kahdeksan on simulaatiolla tuettuja ilmailukoulutuksen teorioihin tai lennonopetukseen suoraan liittyviä kokonaisuuksia ja toiset kahdeksan ilmailuun kytkettyjä aineenopetuksen soveltavia kursseja (ilmailumatematiikka, ilmailuenglanti, ilmailufysiikka etc.).

Olennaisena työnkuvana on myös vastuun ottaminen opetuksen kehitystyöstä, yhteistyötahojen kanssa toimimisesta, tiedotuksesta ja markkinoinnista. Tähän työhön on varattu erillinen kehittämiskiintiö, joka toimii osana opetusvelvollisuutta. 

Ilmailun lisäksi päätoimiseen työsuhteeseen voi sisältyä muita opetustehtäviä yläkoulussa ja lukiossa.

 

Tarjoamme monipuolisen toimenkuvan edellyttämää perehdyttämistä ja koulutustaustasi mahdollisesti edellyttämää koulutusta. Työhön perehtyminen tapahtuu kiinteässä vuorovaikutuksessa tällä hetkellä vastaavaa työtä tekevän koulutuspäällikkömme kanssa.

 

Lisätietoja antaa; Risto 0405943000 / risto.pykala@phnet.fi

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään