Antti Havukainen

WAR:n Sabena-ohjaamovideokokoelma julkaistu

3 viestiä aiheessa

Huomio kiinnittyi tuossa etusivulla Sabena-ohjaamovideokokoelmaan, joka nyt on näemmä julkaistu. Pikaisen WAR:n sivujen tutkimisen jälkeen selvisi että kyseisellä videolla vieraillaan myös EFHK:lla, ja siitäkös kiinnostus kasvoi entisestään. Lisäksi tuossa kokoelmassa näyttää olevan monia muitakin mielenkiintoisia kohteita, kuten esim. Tokio ja New York.

 

Kiinnostaisikin tietää, onko teistä kukaan vielä tilannut tuota lähes kymmenen tunnin pituista pakettia, ja jos on, niin olisi mielenkiintoista kuulla mielipiteitä kyseisestä videosta. Saas nähdä, tuleeko itse pistettyä tilaukseen, mutta kuten jo sanoin, olisi kiva tietää etukäteen minkälaatuista tavaraa mahtaa olla kyseessä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuosta juuri en tiedä, mutta itselläni on muutamia WAR:n muita tuotteita ja sanotaan karkeasti että ne ovat enemmän lentämisen fiiliksestä pitävälle.

Ei siis syväanalyysiä nappuloista ja tekniikasta, mutta yleensä sydeemit käydään läpi yleisesti kuitenkin. Näin luulisin olevan myös tässä tapauksessa.

 

Noilla videoilla on usein monta lentoa, josta johtuu, että välillä videot ovat voimakkaasti leikattuja, eikä esimerkiksi pitkiä yhtämittaisia otoksia ole vaikkapa nousuista ja laskuista, vaan niistä on näpsäisty yleensä välistä aina vähän pois.

Joitain tämä ärsyttää enemmän, joitain vähemmän. Ja niissäkin on myös kiinni paljon kuvaajasta, sillä erilaista "käsialaa" on havaittavissa eri videoilla. Helmiäkin on joukossa.

 

Itse pidän WAR:n pätkistä, noin yleisesti ottaen.

Pääsee mukavasti jumpperille, kun muuten ei ole siihen mahdollisuutta.

 

Kannattaa ostaa ja testata, jos tuotteet eivät ole vielä tuttuja.

Tuo Sabenan video on ilmeisesti kooste aiemmin ilmestyneistä, erillisistä osista, joista ainakin osa on tullut maailmaan vielä vhs -aikaan.

Vaikuttaa kyllä monipuoliselta paketilta, niin koneiden ja kohteiden osaltakin. Ja pituuttkin riittää.

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään