Tatu Koiranen

Skydive Pori etsii hyppylentäjäjiä

1 viesti aiheessa

Morjes,

 

Porin lentoasemalla majaansa pitävä Skydive Pori (Satakunnan laskuvarjourheilijat ry) etsii tälle kaudelle 1-2 uutta hyppylentäjää. Konetyyppinä on C182Q, jossa nokalla 300 hp IO-550 ja siitä hypätään pääasiassa viikonloppuisin, mutta myös arki-iltaisin. Sinulta edellytämme:

 

- PPL:ää tai korkeampaa lupakirjaa

- 200 lentotunnin kokonaislentokokemusta moottorilentokoneilla, sekä riittävästi viimeaikaista lentokokemusta SEP-luokan lentokoneilla

- Riittäviä tietoja ja taitoja turvallisen ja tehokkaan lentotoiminnan mahdollistamiseksi toimittaessa lähellä koneen suorituskyvyn rajoja

- Kiinnostusta hyppylentämiseen, sekä riittävää vapaa-ajan määrää aktiivisen lentämisen mahdollistamiseksi

 

Eduksi katsotaan luonnollisesti lentokokemus C152/172:sta suuremmilla ja tehokkaammilla koneilla, aiempi hyppylentokokemus ja muu käytännön tekeminen lentotoiminnan parissa muutenkin kuin konetta vuokraavana asiakkaana / kerholaisena.

 

Kerho antaa C182-perehdytyskoulutuksen, sekä säätöpotkurin vaatiman eroavuuskoulutuksen, jos koulutusta ei ole ennestään käytynä. Koulutuksen mahdollisista kuluista sovitaan tapauskohtaisesti. Lisäksi on suoritettava hyppytoimintaa koskeva koulutus, jonka kerho tarjoaa.

 

Jos tehtävä kiinnostaa, ota yhteyttä allekirjoittaneeseen. Sähköpostiosoite löytyy tuosta alta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään