Tuukka Takala

Haemme lennonopettajia

1 viesti aiheessa

Etsimme innokkaita työtovereita iloiseen joukkoomme!

 

Tukemaan ja vauhdittamaan jatkuvaa kasvuamme haemme nyt lennonopettajia mukaan joukkoomme.

 

Jos olet FI, FI(restricted) tai IRI kouluttajapätevyyden haltija, huipputyyppi ja innostunut opettamisesta, olet ehkä etsimämme henkilö. Haemme sekä osa-aikaisia että täysipäiväisiä lennonopettajia Helsinkiin ja Pirkkalaan. Huomioimme myös hakemukset henkilöiltä, joilla on opettajakoulutus kesken ja jotka valmistuvat ennen kesää 2017.

 

Tartu tilaisuuteen ja tule vaikuttamaan Suomen nopeiten kasvavaan lentokouluun. Työsuhde-etuna alan hauskin työporukka ja kehitysmahdollisuuksia kasvavassa yhtiössä!

 

Lisätietoa: http://www.aeropole.fi/joinus/

Hakemukset: recruitment@aeropole.fi

 

Aeropole Oy on lentokoulu tältä vuosituhannelta. Olemme kouluttaneet harraste- ja ammattilentäjiä Helsinki-Malmilla vuodesta 2010. Tähtäämme Pohjoismaiden parhaaksi ilmailukouluttajaksi kaikin puolin. Kalustomme on huippumodernia, henkilöstomme laajasti koulutettua ja koulutuspedagogiikkamme tätä päivää. Kaikkein keskeisimmät arvomme ovat turvallinen, huippulaadukas koulutus ja erinomainen asiakaspalvelu. Aeropole Oy on viimeisin Liikenteen turvallisuusviraston hyväksymä ammatti- ja yksityislentäjien lentokoulutusorganisaatio (EASA ATO) ja yksi Suomen suurimmista ilmailukouluttajista.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään