Seppo Sipilä

Malmin lentokenttä johtaa "Vuoden helsinkiläinen"-äänestystä

6 viestiä aiheessa

Oikeampi linkki ja itse äänestys: http://www.helsinginuutiset.fi/vuodenhelsinkilainen  (EFHF ei suoraan ehdokkaina, eli vaihtoehto siis "oma valinta"  :) )

 

"On aika äänestää Vuoden helsinkiläinen 2016. Helsingin Uutisten lukijaäänestyksessä on haussa jälleen henkilö, yhdistys, yritys, seura tai muu porukka tai taho, joka on tehnyt Helsinkiä tunnetuksi tai edistänyt helsinkiläisten viihtymistä ja hyvinvointia.

 

Yhtä hyvin valinta voi osua vaikkapa rakennukseen tai paikkaan. Toimituksen esiraati on valinnut kymmenen ehdokasta, mutta voit esittää myös omaa ehdokastasi. Äänestää voit 15. tammikuuta asti."

 

 

http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/472043-yllattaja-malmin-lentoasema-nousee-vuoden-helsinkilainen-kisassa-viela-ehdit

 

"ÄÄNESTYS Kisaan tulee yhä uusia ehdokkaita. "Musta hevonen" on tällä hetkellä johdossa. Vielä maanantaiaamuna Vuoden helsinkiläinen -kisan johdossa oli ylivoimaisesti Hätäkalja-ryhmä.

 

Seuraavana päivänä kärkeen kiri niin sanottuna mustana hevosena Malmin lentokenttä ja sen suojelemista ajava kansanliike. Viikon mittaan kisaan alkoi ilmaantua ehdokaslistan ulkopuolelta yhä lisää hyviä ehdokkaita. Voittaja ratkeaa vasta, kun äänestys ensi viikolla päättyy."

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kävin ehdottamassa Malmin lentokenttää myös! Kyselyssä ei tarvitse kertoa olevansa helsinkiläinen... Porukalla vaan asialle kaikki  :thmbup:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Laitoin "muutaman" minäkin, ei tarvitse muuten edes olla tältä planeetalta, nimiä ja puhelinnumeroita sinne vaan, äänestystulos ratkaisee. Demokratia voittaa  :o. Toivottavasti  :thmbup:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään