Timo Helenius

Partaset Thomas Cookilla Kööpentanskaan, ei Kanasaarille.

3 viestiä aiheessa

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000005002954.html

 

Partasille kävi nyt vähän heikosti. Mielummin kai olisi pitänyt lentää jalat ristissä ilman WC:tä kanasaarille? Onneksi koneessa oli reilut 200 mutakin kuin Partaset. Muuten iltapulun juttu on ihan uskottava mutta lainaamaltani osalta alla Joensuun ART-72 laskeutumisen tasoa.

 

""Ensin odoteltiin sitä, että tarkastus saataisiin tehtyä. Sen jälkeen tuli tieto, että tarkastuksesta pitää tehdä virallinen raportti. Koska oli sunnuntai, ketään ei ollut paikalla laatimassa raporttia. Piti siis odotella lisää.Kun paikalle saatiin vihdoin viranomaiset, jotka voivat tehdä raportin, tuli ilmoitus serverin kaatumisesta. Raporttia ei sen vuoksi voitu välittää eteenpäin. Tämän vuoksi lähtö viivästyi entisestään. Matkustajat joutivat odottamaan koneessa lentokentällä Partasen mukaan 4–5 tuntia.""

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

(poistettu pitkä liuta off-topiccia)

 

Kiitos Sami. Poista vaan koko viestiketju kun noin paljon joihinkin sattuu... Ite en pystynyt poistaa, ei sitten tarvitse kenenkään saivarrella enää mitään. Joskus se palko on nenässä, ite pyrin että ei ois, that's why. Ilmailu ei ole vakavaa. Ainoa varma ilmailussa, ainakin kaupallisessa, on alastulo.  :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään