Jukka Koskinen

MYYDÄÄN PIPER CHEROKEE JA PIPER ARROW

1 viesti aiheessa

P28A 160Mod. Cherokeen OH-PJH

Kokonaislentoaika 5418.  Cherokeeseen on vaihdettu uudet männät ja sylinterit 2005, joten tunteja moottorissa peruskorjaukseen jäljellä 939.

 

P28R-200 Arrow OH-PDD on vuosimallia 1972. Kokonaislentoaika 1392 tuntia !!!. Kone oli varastoitu väärin, joten paljon osakokonaisuuksia jouduttiin

uusimaan: moottori, potkuri, oheislaitteet, laskutelineet, sisusta jne….

Myytävänä myös suomen puolustusvoimilta ostettu Arrowin varaosavarasto, jossa tuhansia varaosia Arrowiin ja Cherokeeseen.

 

Cherokeen hinta huollot päivitettynä 25 000 euroa ALV0%.  Arrowin hinta vanhalla avioniikalla katsastettuna 80 000,- euroa ALV0%.  Haluttaessa tehdään modernisointia avioniikkaan ja hinta tietenkin nousee.

 

Varaosavarasto pitää sisällään PA28R:n tehdasuusia ja myös koneista irrotettuja toimivia osia mm. uusia renkaita noin 10 kpl, sytytystulppia noin 200 kpl, paljon uusia laskutelineen osia, jarrujen osia, letkuja, pultteja, ruuveja, laakereita, moottorin oheislaitteita..

elektroniikkaa,nippulota ja nappuloita, mittareita jne... kaikenlaista mitä P28R:n ylläpitoon tarvitaan. Kun kysymyksessä on P28R niin suuri osa osista sopii myös P28A Cherokeeseen.

 

Varaosista saadaan haluttaessa luettelo. Osat ovat tilattu pääosin suoraan Piperiltä.  Hinta koko varaosavarastolle olisi  30 000 euroa.

 

Olemme käyttäneet samaa mekaanikkoa, joka oli huoltovastuussa ilmavoimien Arroweista, joten tieto-taitoa löytyy.

 

yhteystiedot:

 

jukka.koskinen@gmail.com

matti.kotaja@fpkotaja.com

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään