Lari Nylund

KLM:n kapteenilla sydänkohtaus koneen rullatessa Glasgown kentällä

1 viesti aiheessa

Hollantilaisen KLM-lentoyhtiön lentokapteeni on saanut sydänkohtauksen lentokentällä Glasgowssa Skotlannissa. Asiasta kertoo brittiläinen yleisradioyhtiö BBC.

 

Kapteeni sai sydänkohtauksen, kun hän oli jo rullaamassa lentokonetta kiitoradalle Glasgown lentokentällä. 128 matkustajaa kuljettanut lentokone oli matkalla Amsterdamiin.

 

Kapteeni kertoi miehistölle aluksi voivansa pahoin, mutta hänen tilansa huononi nopeasti. Koneen miehistö ja yksi matkustaja olivat aloittaneet elvytyksen jo koneessa. Tämän jälkeen pilotti kiidätettiin ambulanssilla paikalliseen sairaalaan, jossa hänen tilansa on lääkäreiden mukaan vakaa.

 

Perämies otti koneessa ohjat käsiinsä ja kuljetti koneen takaisin portille. Lento peruttiin ja matkustajat ohjattiin uudelle lennolle.

 

BBC:n mukaan KLM:n matkustajille kuulutettiin totuudenmukaisesti, että lentokapteeni oli sairastunut, ja hänet on kiidätetty sairaalaan, jossa hänen tilansa on vakaa.

 

Lähde: http://m.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/klm-n-lentokapteeni-sai-sydankohtauksen-rullatessaan-kiitoradalle-koneessa-128-matkustajaa/6197238

 

BBC News versio englanniksi, josta selvisi tapahtuma-ajan olleen 2.12.2016 kello 17 aikoihin:

http://www.bbc.com/news/uk-scotland-38189194

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään