Tapani Honkanen

Myydään teknillisaiheista ilmailukirjallisuutta

1 viesti aiheessa

Harkitsen pääosan ilmailukirjakokoelman myymistä. Kirjoja on muutama sata ja sisältö kaikissa on teknillispainotteinen. Siis ei sellaisia upeasti kuvitettuja suihkuhävittäjäkirjoja tai henkilöhistoriaa. Alueittain on aerodynamiikkaa, myöskin pyöriväsiipisistä, lentokoneiden rakennetta ja valmistusta käsittelevät kirjat. Erityisen runsaasti on lentokoneiden mäntämoottorien tekniikkaa. Arvelisin niin, että kenelläkään tässä valtakunnassa ei ole vastaavaa kirjastoa, jossa keskitytään alisooniseen alueeseen ja mäntämoottoreihin, toki tähtimoottorit hyvin edustettuna. Myöskin noissa on lievä painotus experimental-aatteeseen. Toki myöskin on vaikkapa ehkä kymmenen tee se itse lentokoneen piirustussarjaa ja lisäksi hajanaisia piirustuksia ja rakennusohjeita.

 

Kyllä minä tiedän tämän alueen jokaisen TKK:n kirjan ja sisällön. Samoin harvat TTKK teokset. En sitten piruuttani käytä niiden uusia nimityksiä, kun siellä ei enää kouluteta alan (D)insinöörejä.

 

Henkilö, joka on kiinnostunut tällaisesta, ei edes tiedä mitenkään miten noita hankkisi. Toki kirjoja on myynnissä runsaastikin mutta sisältö jää selvittämättä siihen saakka kun se on hyppysissä. Saattaa monasti pettyä.

 

Pyrin myymään koko pakettina. Vaikkapa hieman alueittain ryhmiteltynä. Yksittäisistä kirjoista ei tule todennäköisesti kauppoja. Toki halukkaat pääsevät tutustumaan kirjastoon mutta ostoaikeissa ainoastaan.

 

Hintataso on kuitenkin kohtuullinen, arvelen. Yhteydenotot yksityisviestillä. Kirjat ovat Keravalla.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään