newsBot

Finnair tekee tilaa A350-lentäjäkoulutuksille, Chongqingin lennot tauolle neljäksi kuukaudeksi

1 viesti aiheessa

Finnair tekee liikenneohjelmaansa tilaa lentäjien kevätkauden A350-koulutuksille, minkä vuoksi lennot Helsingin ja Chongqingin välillä jäävät tauolle 11.1.-2.5.2017. Finnair valmistautuu liikenteensä kasvattamiseen ja ensi vuonna jatkuviin uusien A350-koneiden toimituksiin, ja tähän valmistautumiseen kuuluvat myös A350-tyyppikoulutukset lentäjille. Koulutus sitoo yhtiön lentäjäresursseja, kun lentäjät koulutuksen aikana ovat pois normaalista lentotyöstä. Chongqingin lentojen tauko ja aiemmin kerrottu vuokrakoneen operointi Finnairin New Yorkin reitillä tekevät tilaa liikenneohjelmaan koulutuksia varten. Yhtiö on myös perunut yksittäisiä lentoja Nagoyan reitiltä tammi-maaliskuulta.

 

Finnair ottaa yhteyttä asiakkaisiin, joilla on lippu Chongqingin reitille tauon aikana, ja tarjoaa asiakkaille uudelleenreititystä, matkustuspäivän muutosta tai lipun takaisinmaksua.

 

"Olemme pahoillamme vaivasta, jota tämä asiakkaillemme aiheuttaa. Teemme parhaamme löytääksemme hyvän ratkaisun jokaiselle asiakkaalle", sanoo Finnairin operatiivinen johtaja Jaakko Schildt.

 

Chongqingin lennot aloitetaan taas 3.5.2017 normaalin liikenneohjelman mukaisesti. 

 

Lisätietoja:

 

http://www.finnairgroup.com

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään