newsBot

Finnairin code share -yhteistyö Qatar Airwaysin kanssa tuo uusia kohteita suomalaisille

1 viesti aiheessa

Finnair ja Qatar Airways ovat sopineet code share -yhteistyöstä, joka tuo uusia sujuvia yhteyksiä myös suomalaisille matkustajille. Lokakuun 10. päivästä lähtien Finnairin AY-koodi lisätään Qatarin Helsingin ja Dohan välisille lennoille, sekä Dohan ja Muscatin, Bahrainin, Seychelleiden ja Malediivien välisille lennoille.   

 

Qatarin koodi lisätään samalla Finnairin lennoille Helsingin ja Tukholman Bromman, Billundin, Göteborgin, Riikan, Tallinnan ja Tarton välille.   

 

"Toivotamme oneworld-kumppanimme Qatar Airwaysin tervetulleeksi Helsinkiin. Code share -yhteistyömme avaa uusia mahdollisuuksia molempien lentoyhtiöiden asiakkaille, ja Finnairin tarjonta Helsingistä ja Qatar Airwaysin tarjonta Dohasta täydentävät toisiaan", sanoo Finnairin kaupallinen johtaja  

 

Qatar Airwaysin toimitusjohtaja Akbar al Baker sanoi: "Yhteistyön ajoitus on erinomainen - aloitimme lennot Helsinkiin eilen, ja olemme iloisia voidessamme tarjota yhdessä oneworld-kumppanimme Finnairin kanssa enemmän valinnanvaraa asiakkaillemme." 

 

Lisätietoja:

 

http://www.finnairgroup.com

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään