Guest Jufernaut

SAS + FFW naimakauppa ?

3 viestiä aiheessa

Varmaan aika epätodennäköistä. Koska SAS:kin on säästökuurilla, joten tuskin kamalia investointeja alkavat tehdä. Ja lisäksi SAS:lla on jo oma halpayhtiö.. joka ei kyllä tosin Suomen alueella toimi. Ja Blue1:n omistus tuskin tuohon vaikuttaisi, koska sen "tuote" on erilainen ja samoin reitit.

 

FFW lienee kyllä jonkunlaisissa talousvaikeuksissa kuulemieni puheiden mukaan (siis _huhua_ liikkeellä). Mutta luultavasti talven hiihtosesonki tulee hoitamaan heidän pohjoisen reitit tupaten täyteen josta saa sitten rahnaa jatkaa pidemmälle.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Moi,

 

Aivan, The SAS Group:lla on vahva markkina-asema Pohjois-Euroopassa (Ruotsi, Tanska, Norja, Baltian maat) poislukien Suomi ja Espanjassa (Spanair), joten ei Suomi ei ole kovinkaan tärkeä markkina-alueena. Blue1:n kehittämisessä on tarpeeksi työsarkaa. Tosin saisi vahvemman markkina-aseman Suomessa, mutta taitaa mennä ainakin vuoden 2004 lopulle ennen kuin pystyy (kannattaa) tekemään sen suurempi ostoksia...mutta, mutta...kohtuullisen hyvin sillä siltikin on likvidejä rahavaroja. Niin ja tuo Snowflake halpislentoyhtiö on sidoksissa lomalentoihin ei reittilentoihin.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään