Christian Kurkio

Myyty: Lasten poljettava P-51 Mustang

4 viestiä aiheessa

Myydään poljettava Mustangi, tehty 2009 http://www.pedalplanekits.com/ piirustuksista ja osista. Osittain uudelleen maalattu elokuussa 2016. Eli siis käytetty ja käytön jälkiä löytyy jonkin verran. Suunnittelijan ikäsuositus koneelle on 4- 9 vuotta. Koneessa on 2 polkimien korkeutta, säädettävissä 8 ruuvin avulla. Potkurin veto tapahtuu kumilenkin avulla, nyt tuo on alemmssa (siis pienemmille sopivassa) asennossa. Kumilenkki on katkennut mutta solmittu ja näyttäisi toimivan ihan ok. Parhaimmillaan tuo on tietysti asvaltilla ym. tasaisella alustalla, mutta liikkuu myös soralla jotenkin. Koneessa oikea pyörä on vetävä ja vasen on "vapaa", eli jos kovasti polkaisee, niin pyörähtää. Ohjaus tapahtuu ohjaus-sauvalla joka ohjaa takapyörää.

 

Kuvia koneesta: https://drive.google.com/open?id=0B0f6sJ5JE9Tuc2dwYjhGX25Hb0k

 

 

Yhden rakentajan sivu, josta näkyy valmistusta: http://p51dpedalplane.blogspot.fi/

 

 

Kone sijaitsee Porissa, vain nouto, en postita...

hp. 250 €

 

Christian Kurkio

044 5666 366

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ompas hieno laite! Tuo menisi varmaan kaupaksi meikäläisen lastentarvikeliikkeessä. Tuon kun laittaisi esille siihen pihalle nurmikolle lasten fillareiden viereen, niin yleisömenestys olisi taattu! Enpä taida kuitenkaan lähteä ajelemaan sinnepäin tuota hakemaan, mahtaneeko mahtuakaan pikkuautoon? Ehkä siivet saa irti.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuo on kyllä upea peli. Noita tuli moneen kertaan mietittyä itsekin kun pojat olivat tuossa iässä, mutta en häpeäkseni saanut aikaiseksi. Ei ole mielestäni muuten edes hinnalla pilattu.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Moi

 

Koneen kärkiväli on 135 cm, pituus 150 cm ja paino 20 kg. Siivet saa irroitettua, samalla täytyy kyllä irrottaa ohjaus vipu ja potkuri ettei lavat taitu. Muistaakseni tuo mahtuu kasattuna v 70 farmari Volvon perään,  mutta en mene vannomaan. Tein peräkärrykuljetusta varten peräpyörälle korokkeen, näin kone on suorassa ilmavirtaan.

 

-CH-

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään