Olavi Uotila

Ruotsin kummituksia

2 viestiä aiheessa

Minulla on yli 5 vuotta ollut TeleFinlandin 3G-liittymä ja Nokian E51 puhelin. Viime vuonna Tukholman-risteilyllä, Tukholmassa, totesin, että puhelimeni sulkeutuu itsestään alle 5 minuutissa käynnistyksen jälkeen. Siis joka kerta. Vaimollani on samanlainen liittymä, ilman tätä ongelmaa. Kun paluumatkalla sitten laiva poikkesi Maarianhaminassa, puhelin toimi taas normaalisti, eikä ongelma ilmennyt uudestaan. Kävin sitten TeleFinlandin "nakkikioskeilla" parissa paikassa, eivät löytäneet mitään syytä. Pitäisi kuulemma mennä Ruotsissa Telen kioskiin. No, viime vuonna sitten Virossa ja Lontoossa toimi moitteetta.

Kuukausi sitten, juhannuksen alla, kävimme Visbyn risteilyllä. Kas, vanha tuttu Ruotsin-ongelma ilmestyi taas. Minulla oli mukana samanlainen Nokian E51-varapuhelimena, mutta se käyttäytyi samalla tavalla. Ongelma poistui Virossa eikä ole täällä kotimaassakaan näkynyt.

Mutta Visbyssä tuli vielä uusi ongelma: Seiko-merkkinen, analoginen, paristokäyttöinen rannekelloni. Paristo vaihdettiin viime keväänä. Kaikki on ollut ok, paitsi Visbyssä. Kelloni alkoi pysähdellä vähän väliä, eikä käynnistynyt millään tekemälläni tempulla. Paitsi, itsekseen aina välillä. Teki sitä koko päivän. Nyt, Suomessa, ei ole tehnyt sitä kertaakaan.

Kohta en uskalla ajatellakaan lähteä autolla Ruotsiin! ???

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään