Sami Puro

Finnairin koko kaukoliikennelaivastossa langaton verkkoyhteys toukokuussa 2017

4 viestiä aiheessa

http://www.finnairgroup.com/media/media_7.html?Id=xml_2253937.html

 

Finnair kertoi viime vuonna tuovansa langattoman verkkoyhteyden valtaosaan laaja- ja kapearunkokoneitansa.

 

Ensimmäiset langattomat palvelut Finnairin koneissa otettiin käyttöön viime vuoden lopussa uusien Airbus A350 XWB - koneiden myötä. Tämän vuoden lokakuussa Finnair aloittaa Wi-Fi- asennukset kaukoliikenteen Airbus A330 -koneisiinsa, ja asennusten arvioidaan olevan valmiit toukokuussa 2017. 

 

"Toukokuussa 2017 asiakkaamme voivat nauttia langattomasta verkkoyhteydestä koko kaukolaivastossamme. Internet-yhteyden lisäksi tarjoamme laajan valikoiman lennonaikaista viihdettä, ostosmahdollisuuksia, reaaliaikaista uutissisältöä ja muita lisäpalveluita Finnairin maksuttomassa Nordic Sky -portaalissa,” sanoo Finnairin asiakaskokemuksen kehittämisestä vastaava johtaja Piia Karhu.

 

Airbus A330 -koneiden langattoman yhteyden toimittajaksi on valittu Panasonic Avionics Corporation (PAC Panasonic), joka toimittaa myös A350-laivaston yhteyden. Yhteys toteutetaan kattavalla KU-band-satelliittiteknologialla, joka takaa toimivat globaalit verkkoyhteydet lennon aikana.

 

Langaton nettiyhteys on maksuton Business-luokan matkustajille, Finnair Plus Gold - ja Platina-asiakkaille sekä oneworldin Sapphire- ja Emerald-tasojen asiakkaille. Economy-luokan matkustajat voivat ostaa internetyhteyden tuntihinnalla (5 euroa/tunti) tai koko lennon ajaksi (15 euroa).

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Koskahan Finnair saa yhteyden maksamisen järjestettyä niin, että sen voi maksaa esimerkiksi Finnair Plus:n Diners Club -kortilla. Ainakaan muutama kuukausi sitten Dinersin kortti ei kelvannut, Visa ja Masteri taisivat olla ainoat... Hieman erikoista sinänsä, järjestelmä on tosin jonkun ulkopuolisen pyörittämä, mutta kyllä se yhtiön etuohjelman oma kortti saisi siinä toimia kun sitä muutenkin voi lennolla käyttää.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Onhan Visa ja Masterikin Plus-etuohjelman omia kortteja.

Mutta tuo on huono selitys sille miksei Diners kävisi maksuvälineenä. Kuitenkin eri maissa on eri kortit suosittuja ja tunnetusti suomalaiset on vähemmistönä noiden lentojen asiakkaista. Olisi vähintäänkin kohtuullista, että sen voisi maksaa Visa/MC/Diners/AMEX ainakin, mieluusti myös JCB:llä ja Unionpayllä niin se kattaisi varmaan jo sitten ~kaikki asiakkaat.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään