Ari Viitajylhä

Ubntun asennus

8 viestiä aiheessa

Wi..uunnuin nyt wintoosaan ja yritin asentaa ubuntua XPeen rinnalle, Asennus meni hyvin mutta kun yritt'' kaynnistaa ubuntua niin tulee virheilmoitus> yritetaan lukea tai kirjoittaa levyn hd0 ulkopuolella . Siihen sitten koko paska jymahtaa.

Missa vika.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mikä Ubuntu-versio, mistä asennusmedia ja mahdolliset asennusohjeet ovat peräisin?

 

Virheilmoitus saattaisi viitata siihen, että levy on partioitu väärin; ainakin 15.04:ssä tarvittavat partitiot (2 kpl) pitää luoda käsin, ehkä 15.10 -asennus osaa tehdä sen jo itse.

 

Onko tuo virheilmoitus tosiaan suomenkielinen ja sanatarkasti se, minkä kerroit? Ihmettelen vaan, kun Google ei sillä löydä mitään.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Aihetta sivuten:

Ubuntun 16.04 LTS (Long Term Support = viiden vuoden tuki) on näköjään julkaistu runsas kuukausi sitten. DVD (32- ja 64-bittiset versiot) ja 12 sivua asennusohjeita ja esittelyä löytyy kesäkuun Linux Formatista (siis lehti, jota on yleisesti myynnissä Citymarketeissa, S-marketeissa, varmaan R-kioskeissakin, jne.). Toki version voi ladata myös netistä, jos 12,8 € investointi tuntuu suurelta tai turhalta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Nyt on ubuntu 16.04 LTS 64 bittinen versio asennettu. Saakohan FSX:n asennettua WINEllä tai jollakin muulla softalla ja onko kukaan edes kokeillut. Propilkki kyllä toimii hyvin.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään