Timo Hyvönen

Kuhmo fly in 08.-10.07.2016 - ilmoittaudu tai tule muuten vain

10 viestiä aiheessa

Hei,

 

Suomen Ilmailuliitto on myöntänyt Kuhmon Ilmailukerholle experimental-kesäpäivien järjestämisen. Järjestelyt ovat alkaneet jo normaalin fly inin suhteen mutta Exp-ja yleisilmailun edistämiesksi pyytäisin nyt apuanne.

 

Järjestämme joka tapauksessa tilaisuuden ytheydessä perjantai-sunnuntai ohjelmaa, luentoja ym. mutta toivoisimme toiveita niiden sisällöksi niin, että ohjelma tukee ja edistää parhaiten ilmailutoimintaa. Tietenkin on myös tärkeää, että ohjelma on sellainen että tapahtumaan kannattaa osallistua.

 

Nyt on oiva tilaisuus järjestää isompaakin koulutusta, kunhan aihe on hyvä ja tarpeellinen. Ehdottakaa aiheita niin järkätään!

 

t. Timo

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Lauantaina 9.7. iltajuhlassa on tarjolla ihan oikeat lavatanssit lentsikkahallissa, kymmenien vuosien tauon jälkeen!

 

Markkinoimme tilaisuutta paikalliselle väelle tietenkin, että nyt on sitten tanssitarjolla ihan LENTÄJIÄ!

 

t. Timo

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Lauantaina 9.7. iltajuhlassa on tarjolla ihan oikeat lavatanssit lentsikkahallissa, kymmenien vuosien tauon jälkeen!

 

Markkinoimme tilaisuutta paikalliselle väelle tietenkin, että nyt on sitten tanssitarjolla ihan LENTÄJIÄ!

 

t. Timo

 

Ristus.

 

olen_lentaja.jpg.ac460f93c6371e2467a06841b23a66d3.jpg

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tervetuloa Kuhmoon!

 

Kuhmon ilmailukerho järjestää jälleen Suomen ilmailuliiton Experimental kesäpäivät ja Kuhmo fly in -tapahtuman. Pääpäivä on 09.07.2016 mutta koko viikonloppu on vilskettä. Jos et ole vielä ilmoittautunut, käy klikkaamassa tietosi http://www.kuik.fi/2016/ilmoittautuminen-kuhmo-fly-in-2016/ niin osaamme varautua kaikin puolin.

 

Lauantain ohjelmassa on lyhyitä juhlapuheita, lentokoneita ja rakennetarkasteluja sekä  luentoja mm. navigointiohjelmista ja ulkomaanmatkailusta. Pari muuta luentoa on vielä tarjolla, varmistelemme vielä. Viikonlopun aikana pyrimme järjestämään kaiken muun lentotoiminnan lisäksi myös esittelyjä kuumailmapalloilusta ja varjoliidosta. Paikalla on nähtävänä ja testattavana myös Hyvinkäältä kotiin palannut Blanik-simulaattori – tervetuloa siis myös simulaattorilentäjät!

 

Iltasella kentällä on lentotanssit, soittamassa tanssiorkesteri Mauri & pojat. Lentäen saapuvan tanssikansan tanssimaksut ovat täysin vapaaehtoisia, kannattaa tulla kauempaakin!

 

Kuhmossa on muutenkin tohinaa ja tarjontaa, sunnuntai-iltana alkavat Kuhmon kamarimusiikkifestivaalit joiden järjestelyt ovat valmiina jo fly in -viikonloppuna. Majoitusta löytyy edullisesti Hotelli Kainuusta, puh 08-655 1711 tai www.hotellikainuu.com. Mainitse fly in kun varaat!

 

Lisätietoja mm. koosteesta https://www.dropbox.com/s/wfyiob3ouzy3zab/Kuhmo%20Fly%20In%202016.pdf?dl=1 ja www.kuik.fi – kysyä saa lisääkin

 

Timo Hyvönen 050 3748 371

Jaakko Kyllönen 040 5578 673

Pekka Pääkkönen 0400 283 491

Nähdään Kuhmossa!

 

Kuhmon Ilmailukerho ry / Timo

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

8.7.

- iltapäivällä kahvia

- parkkeerausta

- kuljetukset keskustana

9.7.

- 10.00 tilaisuus alkaa

- 12.00 kaupunginjohtaja lausuu avaussanat

- 12.30 esitykset

  - Air Navigation Pro

  - EasyVFR

  - Experimentalilla ulkomaille

  - Varjoliito harrastuksena (varaus)

- 19.00 lentotanssit

- 00.00 kuljetukset keskustaan jollain keinoin

10.7.

- 10.00 saa alkaa lentää

- 15.00 fly in on valmis

 

Tervetuloa!

 

 

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kuhmossa kävi 30 lentsikkaa - kiitokset kaikille osallistujille!

 

Lauantain sää oli ihan .. HUONO aamulla. Muutama kone taisteli tiensä ympäri ja läpi höyrypilvien. Pilvikatto oli puolillepäivin asti 500-800 jalkaa maan pinnasta ja vettä tihuutti. Sitten kuin taikaiskusta klo 13.15 sade häipyi itään ja pilvikatto nousi ensin 1500 ja sitten kokonaan yläjalkoihin. Ehkä eniten jäi harmittamaan Safir, joka oli jo lähestymässä kenttää kun sumu esti sen saapumisen - kiitos yrittämisestä kuitenkin!

 

Tänä vuonna koneita oli Malmin lisäksi ainakin Nummelasta, Forssasta, Salosta, Porista, Kokkolasta, Kauhajoelta, Oulusta, Kuopiosta, Iisalmesta, Rautavaaralta, Ilomantsista ja Kajaanista. Lauantai-illan tanssit vetivät lähinnä paikallista porukkaa. Sunnuntaina kävi vielä 7 uutta konetta, kun keli oli hyvä. Molempina päivinä oli tarjolla järvituoretta lohikeittoa, kahvia, munkkeja, lettuja ym. kuten aina. Simulaattori toimi kohtuullisesti ja ilmailua harjoitettiin pitkin päivää.

 

Esitykset kiinnostivat taas, Jokke Sucksdorff ja Toma kertoivat EUT-toiminnasta, TOMA avasi Air Navigation Pron salaisia ominaisuuksia, Matti Kuosmanen esitteli EasyVFR:n toimintaa ja minä kerroin lyhyesti Experimental-lentelystä ulkomailla. Tämä viimeisin esitys löytyy täältä: https://www.dropbox.com/s/o8frkznshcj21pp/Kuhmo_esp_ulkom.pdf?dl=1

 

Tapasimme perjantaiaamuna kaupungin johtoa kentän kehittämiseksi mm. päällystämällä, ja asiaa ainakin tutkitaan. Vinkit EU-rahoituksesta tervetulleita. Ensi vuodeksi suunniteltiin fly inin yhteyteen ilmailutavaroiden kierrätys-osto-myynti-mahdollisuutta, mutta siitä tarkemmin kunhan ajankohta selviää.

 

Kiitokset vielä kerran kävijöille ja valittelut niille, jotka jäivät säähän matkalle

 

t. Timo

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään