Juha Ritari

Lama-kopteria huutokaupataan

3 viestiä aiheessa

Ongelma lienee se, että Laman tekninen tuki on lopetettu, eikä uusia varaosia enää saa, eikä käytettyjäkään mihinkään budjettihintaan. Siksipä voisin kuvitella, että tämä yksilö päätyy itse varaosiksi. Kuka tietää, jos vaikka sille toiselle Suomen ilma-alusrekisterissä olevalle Lamalle?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ongelma lienee se, että Laman tekninen tuki on lopetettu, eikä uusia varaosia enää saa, eikä käytettyjäkään mihinkään budjettihintaan.

Tämä ei pidä aivan täysin paikkansa, vielä. Tällä hetkellä customer support on niin sanotusti "reduced" eli osa osatuotannosta on ajettu alas. Näihin kuuluvat pääasiassa pidemmillä jaksoilla olevat osat, mm. pääroottorin lavat. Lisäksi muidenkin osien tuotantoa on vähennetty edelleen joka on johtanut joidenkin osien kohdalla lead time:n venymiseen melko järjettömäksi. Eurocopterilla taimikäsenniminytsittenjuuritänäänonkaan, on keinonsa myydä uusia Squirrel:tä sopuisaan noin kahden miljoonan euron hintaan... :thmbdn:

 

Lopullisesti siviilirekisteristen Lamojen tarina taitaa kuitenkin päättyä 1/1/2020 jolloin EC aikoo nakata tyyppisertifikaatin silppuriin. Siitä eteenpäin niillä ei ainakaan mitään kaupallista enää kukaan voi tehdä. Johonkin experimental rekisteriin kait sellaisen vielä voisi saada siitä eteenpäinkin... Todella sääli, hieno peli. :-\

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään