Tatu Koiranen

Hauho XLIII Ski-In 4.3. - 6.3.2016

2 viestiä aiheessa

Suomen Vesi- ja Suksilentoyhdistys järjestää: Hauho XLIII Ski-In 4.3. - 6.3.2016

 

vesilento_ski-in.JPG

 

Tervetuloa perinteiseen Hauhon Ski-in tapahtumaan. Paikalle on lentokoneiden lisäksi helppo tulla myös autolla, ajo-ohjeet löytyvät Ilorannan nettisivuilta, josta löytyy myös tietoja majoituksesta ja harrastusmahdollisuuksista. Majoitusvaihtoehtoja vaatimattomasta aitasta mökkeihin ja varusteltuihin huoneistoihin, paikalle voi toki tulla käymään myös vain yhden päivän ajaksi. Myös pyöräkoneilla saapuminen voi olla mahdollista, seuraa tiedotusta!

 

Radio 123.500 MHz, järven nimi on Iso Roinevesi, oikea ranta löytyy n. 2.4NM hauhon kirkolta suuntaan 045 ja on tietysti tunnistettavissa paikalle saapuneista muista lentokoneista. Paikka Google Mapsissa, WGS84-koordinaatit lentokoneen GPS:ää varten: 611200N 0243716E

 

Katso lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet: http://vesilento.com/news/hauho-xliii-news

 

iloranta_anc.jpg

 

Tilannepäivitys ke 14.2.2016:

 

Teräsjäätä riittävästi, jään päällä märkää lunta 5 cm kerros. Lähempänä tapahtuman ajankohtaa selviää jääpinnan sopivuus pyöräkoneille (tai mahdollisen kiitotien auraaminen).

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kiitotien auraus ei tällä kertaa onnistu, kun jää ei kanna raskasta traktoria ja sopivaa kevyempää kalustoa ei tällä kertaa ole käytettävissä. Jäällä on 15 cm pakkaslunta, suksikoneille täydellinen pinta. Tarkastettu kiitoalue suunnassa 12/30 merkitty havuilla.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään