Heikki Hautala

Haemme Insta ILS Oy:lle Tampereelle kahta HUOLTOTEKNIKKOA komponenttikorjaamolle

1 viesti aiheessa

Komponenttikorjaamon elektroniikkatiimissä työtehtäviisi kuuluvat avioniikan testaus-, korjaus- ja muutostyöt. Edellytämme sinulta ammattikoulun elektroniikkapohjaisen tai avioniikkapohjaisen linjan koulutusta tai vastaavia käytännössä hankittuja tietoja sekä analogia- ja digitaalielektroniikan hyvää tuntemusta.

Toimintatavoiltasi olet täsmällinen ja tekemäsi työn jälki on korkealaatuista. Arvostamme tehtävään soveltuvaa aikaisempaa työkokemusta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä edellytämme hyvää englannin kielen taitoa.

Tehtävät ovat määräaikaisia 31.12.2016 saakka. Toinen työtehtävistä on vuorotteluvapaan sijaisuus, johon valittavan henkilön on täytettävä vuorotteluvapaan sijaiselta vaadittavat ehdot. Määräaikaisuuden jälkeen hyvällä työntekijällä on työtilanteen sen mahdollistaessa mahdollisuus toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

 

Vuorotteluvapaan sijaiseksi palkattavan henkilön tulee olla Työ- ja elinkeinotoimistossa työttömänä työnhakijana välittömästi ennen sijaisuuden alkua. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 päivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Tarjoamme haastavia ja monipuolisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen nykyaikaisessa perheyrityksessä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Heikki Hautala, puh. 020 771 7581. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 1.2.2016 mennessä verkkosivuillamme http://www.insta.fi/group/avoimet-tyopaikat/ . Ilmoitathan hakulomakkeella täytätkö vuorotteluvapaan sijaisen edellytykset.

 

Insta ILS Oy on Suomen johtava avioniikkalaitteiden ja erikoiselektroniikan ylläpitopalveluiden toimittaja. Insta ILS Oy vastaa osaltaan F/A-18 Hornet monitoimihävittäjien avioniikan ylläpidosta. Huollamme radio- ja navigointilaitteita, hyrrälaitteita, sähkömekaanisia näyttölaitteita, sähkömekaanisten järjestelmien antureita, ilma-arvomittareita ja antureita, korkeusmittareita, happijärjestelmän laitteita, järjestelmä- ja väylätietokoneita, digitaalisia näyttölaitteita, optroniikka- ja pimeänäkölaitteita, kenttätestauslaitteita, asejärjestelmien elektroniikkaa ja mekaniikkaa ja viestijärjestelmien erikoiselektroniikkaa.

 

Insta ILS Oy on osa teknologiakonserni Instaa, joka on riippumaton suomalainen perheyritys, joka rakentaa ja ylläpitää turvallista yhteiskuntaa digitalisoituvassa maailmassa.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään