Trafi Harrasteilmailuprojekti

Harrasteilmailun turvallisuusprojektin lopputulokset julkaistu tänään

1 viesti aiheessa

Hei!

 

Vähän yli vuoden kestäneen Harrasteilmailun turvallisuusprojektin loppuraportti on julkaistu tänään. Se löytyy projektin sivuilta http://www.trafi.fi/ilmailu/harrasteilmailun_turvallisuus.

 

Sivuilta löytyy myös juuri ennen joulua julkaistu Turvallisen toiminnan malli ilmailukerhoille. Mallin maistiaisia (julisteet & Hyvän ilmailutavan haitarit) lähti joululahjapakettina kaikkiin Suomen ilmailukerhoihin.

 

Projekti on tehty yhteistyössä SIL:in, SMLL:n, Finavian ja Ilmatieteen laitoksen kanssa. Mukana on ollut myös iso joukko ilmailun harrastajia. Ilman heidän vahvaa osallistumistaan mitään projektin tuloksista ei olisi saavutettu. Haluan tälläkin foorumilla kiittää kaikkia projektiin osallistuneita. Toivon, että tuloksia hyödynnetään mahdollisimman paljon ilmailuyhteisössä.

 

Vaikka projekti loppuu, hyvä yhteistyö jatkuu edelleen loppuraportissakin kuvatun toimintamallin mukaisesti.

Omasta puolestani voin todeta, että olen edelleen mukana ilmailun turvallisuustyössä sen eri osa-alueilla. Päävastuun nyt tehtyjen tulosten sekä sovitun toimintamallin eteenpäin viemisestä Trafin osalta ottaa jatkossa projektissa koulutuksen työryhmää vetänyt Jani Hottola Trafin yleisilmailun koordinaattorin tehtävässään.

 

Hyvää alkanutta vuotta ja terveiset keskeltä lumista Helsinkiä koko projektiryhmän puolesta,

 

Koivun Heli

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään