Juha Klemettinen

Lappeenrannan lentoasema uudelle yhtiölle

4 viestiä aiheessa

Lappeenrannan lentoasema siirtyy uudelle yhtiölle

 

Lappeenrannan lentoasema siirtyy vuodenvaihteessa Finavia Oyj:n omistuksesta Etelä-Karjalan maakunnan ja Lappeenrannan kaupungin hallintaan. Finavia, Saimaan lentoasema säätiö sr sekä Lappeenrannan Lentoasema Oy ovat allekirjoittaneet Lappeenrannan lentoasemakiinteistöä ja sen liiketoimintaa koskevat kauppasopimukset.

Sopimusten mukaan Finavian omistama Lappeenrannan lentoasemakiinteistö siirtyy Saimaan lentoasema säätiö sr:lle. Lentoaseman liiketoiminta siirtyy Lappeenrannan Lentoasema Oy:lle 1.1.2016.

Liiketoimintakaupassa uudelle yhtiölle siirtyvät Lappeenrannan lentoaseman matkustajapalveluiden järjestäminen, lentoaseman alueen kunnossapito sekä kaupallinen toiminta ja kehittäminen.

Finavian luovutettavassa liiketoiminnassa lentoasemalla työskentelevä henkilöstö siirtyy yhtiön palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Siirtyviä työntekijöitä on 13 henkilöä. Lennonjohtotyö ja lennonjohtajat eivät siirry liiketoimintakaupassa, vaan Finavia tarjoaa Lappeenrannassa lennonvarmistuspalveluita jatkossa kaupallisen palvelusopimuksen pohjalta.

Lappeenrannan lentoasemalta ei ole ollut liikennettä muille Finavian ylläpitämille lentoasemille.

 

Finavia

Viestintä

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Lappeenrannan lentoasemalla pidetään tänään tiedotustilaisuus, jossa kutsun mukaan kerrottavana on tärkeitä ajankohtaisuutisia.  Vielä ei tiedetä että mitä...

http://www.esaimaa.fi/Online/2017/10/11/Kommentti%3A Joko Lappeenrannasta lennetään Lentoasemayhtiö kertoo tänään tärkeitä uutisia/2017122786219/4

=====

Ryanair avaa suoran lentoyhteyden Lappeenrannasta Ateenaan toukokuussa 2018

https://yle.fi/uutiset/3-9876564

Muokattu: , käyttäjä: Petri Lehtovirta

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla
9 tuntia sitten, Petri Lehtovirta kirjoitti:

Ryanair avaa suoran lentoyhteyden Lappeenrannasta Ateenaan toukokuussa 2018

https://yle.fi/uutiset/3-9876564

Ei parhain päivä tuo keskiviikko, Ryanair näyttää lentävän noille kreikan saarille viikonloppuisin. Tosin mitä kattelin noita Olympic airin lentoja niin eivät nekään kalliita olleet. 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään