Marika Silvennoinen

Moskovaan lähiaikoina lentäviä?

3 viestiä aiheessa

Oletko menossa Moskovaan? Mahdollisesti suoralla Finnairin lennolla? Tiedustelen ystäväni puolesta, löytyisikö henkilö joka pystyisi tuomaan mukanaan kissan Moskovasta. Aiempaa kokemusta eläinten kanssa matkustamisesta ei vaadita, vaan kissa tuodaan lentokentälle & haetaan Helsinki-Vantaalta. Kissalla on kaikki asiaankuuluvat paperit, mikrosiru ja rokotukset, joten kissa tarvitsee vain tuoda kopassa koneeseen (Finnairin lennoilla on sallittua kuljettaa alle 8 kilon painoinen lemmikkieläin matkustamossa). Vaivanpalkkaa maksellaan tietysti.

 

 

ps. Sori, en ollut varma mille aihealueelle tämän voi laittaa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Huomioithan, että se 8 kiloa tarkoittaa eläimen ja kopan yhteispainoa. Makustamossa yleensä pehmeä koppa vaaditaan. Kopan pitää mahtua istuimen alle ja eläimen pitää mahtua koppaan järkevästi, ei siis liian pientä koppaa. Eläimestä menee lisämaksu. http://www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage/pets/flying-with-pet

Asia on huomioitu. Kissa (pentu) painaa alle 3 kiloa ja pehmeä koppa on käytössä. Viimeksi olen kuljettanut kaverin kissoja KLMllä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään