newsBot

Finnair lisää rahtikapasiteettia Lontoon reitilleen, lentää reittiä kolmesti viikossa laajarunkokoneella

1 viesti aiheessa

Finnair lisää Lontoon ja Helsingin välistä lehtorahtikapasiteettia, ja lentää reittiä 25. lokakuuta lähtien kolmesti viikossa laajarunkokoneella. Finnair kuljettaa rahtia pääasiassa matkustajalentokoneiden ruumassa.

 

Finnair perusti hiljattain uuden rahtikeskuksen Lontooseen. Yhteistyö IAG Cargon kanssa parantaa merkittävästi Iso-Britannian ja Aasian välisiä rahtiyhteyksiä sekä tuo Finnairin asiakkaille kymmeniä uusia rahtikohteita Pohjois-Amerikassa IAG Cargon verkoston kautta. Lontoon reitille lisättävä laajarunkoisten matkustajalentokoneiden ruumassa kuljetettavan rahdin kapasiteetti tukee tätä yhteistyötä. Finnairilla on myös rahtikeskukset Brysselissä ja Helsingissä.

 

"Rahtiasiakkaamme arvostavat reittiverkostomme täsmällisyyttä ja luotettavuutta, ja rahdinkäsittelymme korkeaa laatua. Lisäämällä Lontoon reitin rahtikapasiteettia yhdistämme verkostomme IAG:n verkostoon entistä tehokkaammin ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme erinomaiset rahtiyhteydet Iso-Britanniaan ja Pohjois-Amerikkaan", sanoo Antti Kuusenmäki, Finnair Cargon johtaja.

 

Finnair lentää laajarunkokoneella Lontoon reitillä maanantaisin, perjantaisin ja sunnuntaisin, ja rahtikone operoi Helsingin ja Lontoon välillä keskiviikkoisin ja lauantaisin. 

 

Finnair Cargo

 

Finnair Cargo on pohjoismaiden suurin lentorahtiyhtiö, joka kuljettaa lähes 150 000 tonnia rahtia ja postia vuosittain. Helsingin lisäksi Finnair Cargolla on rahtikeskus Brysselissä ja Lontoossa sekä kattava myyntiagenttiverkosto yli 40 maassa. Finnairin Aasia-strategian mukaisesti Finnair Cargo on erikoistunut Euroopan ja Aasian väliseen liikenteeseen, yhdistäen 13 Aasian kaupunkia yli 60 kohteeseen Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.

 

Cool to care - Finnair Cargo’s Nordic Pharma Chain tarjoaa luotettavaa kuljetuspalvelua herkästi pilaantuville lääketeollisuuden tuotteille, jotka vaativat lämpötilakontrolloitua kuljetusta.

 

http://www.finnairgroup.com

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään