Mikko Sokero

Venäjän ilmavoimien komentaja vieraisilla

2 viestiä aiheessa

Venäjän ilmavoimien komentaja, armeijankenraali Vladimir Mihailov tutustui Suomen ilmavoimien toimintaan perjantaina Karjalan lennoston tukikohdassa Rissalassa lähellä Kuopiota. Rissalassa järjestettiin vierailun kunniaksi F-18 Hornetin taitolentoesitys.

 

- Vieraat olivat esitykseen kovasti tyytyväisiä, arveli kollegansa Suomeen kutsunut ilmavoimien komentaja, kenraalimajuri Heikki Lyytinen. Mihailov saapui Suomeen jo keskiviikkona.

 

Venäjän ilmavoimien komentajaksi 2002 nimitetty Mihailov ei ole aiemmin käynyt Suomessa.

 

- Vierailu on sujunut avoimessa ja lämpimässä hengessä. Vieraille on esitelty Suomen puolustusvoimien ja ilmavoimien asioita. Tänään on tutustuttu sitten käytännön toimintaan, kertoi Lyytinen perjantaina.

 

- Vierailun aikana ei ole sovittu mitään erityistä. Se tietysti todettiin, että hyvien suhteiden pohjalta jatketaan tapaamisilla ja yhteistyöllä kuten ennenkin, Lyytinen sanoi.

 

Venäjän ilmavoimien Mihailov kertoi olevan kehittymässä hyvään suuntaan, ja myös määrärahoja on pystytty lisäämään. Kotimaahansa Mihailov palaa lauantaina.

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Minkähänlaisella koneella herran iso herra on tullut paikalle? Ja vieläköhän moinen kone on Kuopiossa? Jos on, niin äkkiä paikalliset kameran kanssa kentälle :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään