Timo Lehto

Kysyttävää näytönohjaimesta, sen tarvitsemasta virrasta ja muuta!

1 viesti aiheessa

Moro!

Tulihan se sieltä, taas heti alkuun muistutus että tää simuilun harrastaminen ei ole halpaa hommaa, ei edes vaikka olis vaan pari näyttöä, kone ja ohjain, saatika sitten kotiohjaamo;)

Aamulla rupesin miettimään että tää kone tarvitsee uuden näyttiksen, ja löytyhän sieltä Tori.fi:stä halpa, ja käsittääkseni hyvä, hyvään hintaan mistä sain vielä tingattua muutaman kympin pois. Kotimatkalla kävin Clas Ohlsonin kautta, hakemassa 2xVGA->DVI adapterit, että saa nämä kaksi 22 tuuman näyttöä vielä kiinni sitten koneeseen kun on vaan normi VGA-piuhat. No niihin sitten uppos se noin 30 euroa ja siitä sitten kiireellä junaan ja kotiin että pääsee uutta näyttistä laittamaan kiinni ja kenties jopa simuilemaan.. Matkalla luin paketista että mitä tämä kortti vaatii virtaa, ja sen lisäks vielä sitten 2 kappaletta 6 pinnisiä virtapiuhoja näyttikselle. Ajattelin että tottakai mulla on koneessa sellaset vaikka onkin peruskone ja virta riittäisi hyvin. Vaan kun pääsin kotiin, avasin koneen kotelon ja eihän niitä piuhoja näkynyt missään ja virtalähdekin antaa vaan sen hulppeat 250W=) Nyt sitten tutkaillaan sitä, eikä ne olekkaan tosiaan halpoja.. voi voi, tää on jatkuva kierre mut hyvä harrastus;)

Ja siis seuraavaks vielä ne pari kysymystä:

1. Mielipiteitä tuosta Nvidia GeForce GTX285 näyttiksestä?

2. Sattuisiko kellään lojumaan ylimääräistä virtalähdettä edullisesti, mikä pelais ton kortin kanssa? (680W tai enemmän, sekä 2x6pin virtapiuhoja ja vielä sellanen 2pin virtajohto)

 

Kiitoksia jo etukäteen,

Simuiluterveisin,

Timo =)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään