newsBot

Neuvottelut Norran omistuksesta jatkuvat

1 viesti aiheessa

Finnair Oyj Pörssitiedote 6.8.2015 klo 10.30

 

Finnair, Staffpoint Holding Oy (Staffpoint) ja G.W. Sohlberg Ab (GWS) ovat aikaisemmin kertoneet pyrkivänsä yritysjärjestelyyn, jossa 60 prosenttia Nordic Regional Airlines AB:n osakkeista siirtyisi Staffpointin ja GWS:n omistukseen. Finnair on omistanut yhtiön 31.3.2015 lähtien sataprosenttisesti Kilpailu- ja kuluttajaviraston väliaikaisella luvalla. Neuvottelujen pitkittymisen ja väliaikaisen luvan päättymisen vuoksi Finnair on nyt jättänyt viranomaiselle yrityskauppavalvontailmoituksen pysyvän luvan saamiseksi.

 

Neuvottelut Nordic Regional Airlines AB:n omistusjärjestelystä kuitenkin jatkuvat edelleen, ja Finnair odottaa, että kauppa toteutuu lähikuukausina. Neuvottelujen pitkittyminen johtuu osapuolten tarpeesta arvioida vielä perusteellisemmin alueellisen lentämisen liikennöintimallien vaihtoehtoja jatkuvasti kehittyvässä toimintaympäristössä.

 

Nordic Regional Airlines AB omistaa kokonaan suomalaisen tytäryhtiönsä Nordic Regional Airlines Oy:n (Norra) osakekannan. Norra operoi 26:lla ATR- ja Embraer-lentokoneella Finnairin kotimaan ja Euroopan reiteillä. Yhtiö toimi aikaisemmin nimellä Flybe Finland Oy.

 

Finnair allekirjoitti 7.1.2015 Staffpointin ja GWS:n kanssa aiesopimuksen yritysjärjestelystä, jonka myötä Staffpoint ja GWS hankkisivat Flybe Ltd:ltä 60 prosentin enemmistöosuuden Finnarin ja Flybe Ltd:n yhteisyrityksenä toimineesta Nordic Regional Airlines AB:stä. Neuvottelujen pitkittyessä Finnair osti Flybe Ltd:n osuuden 31.3.2015, jolloin Flybe Nordic siirtyi kokonaan Finnairin omistukseen. Finnair on julkaissut pörssitiedotteet Norra-järjestelyistä 12.11.2014, 7.1.2015, 29.1.2015 ja 31.3.2015.

 

Lisätiedot:

 

http://www.finnairgroup.com

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään