newsBot

Finnair aloittaa rahtikoneyhteistyön IAG Cargon kanssa

5 viestiä aiheessa

Finnairin lentorahtiyhtiö Finnair Cargo on laajentanut reittiverkostoaan allekirjoittamalla yhteistyösopimuksen IAG Cargon kanssa. Yhtiöt jakavat kahdesti viikossa Lontoon ja Helsingin välillä operoivan rahtilentokoneen kapasiteetin, ja Lontoosta tulee näin Finnair Cargon kolmas rahtikeskus Euroopassa Helsingin ja Brysselin lisäksi.

 

Uusi rahtiyhteys yhdistää Finnairin ja IAG Cargon lentorahtiverkostot ja sen myötä Finnair saa kymmeniä uusia rahtikohteita Pohjois-Amerikkaan.

 

"Olemme erittäin iloisia kolmannen rahtikeskuksen perustamisesta Lontooseen. Tämä on hyvä jatko kotimarkkinamme laajentumiselle, joka alkoi jo kolme vuotta sitten, kun perustimme rahtikeskuksen Brysseliin. Yhteistyö IAG Cargon kanssa tarjoaa asiakkaille entistä paremmat yhteydet Aasian ja Ison-Britannian välillä ja tuo kymmeniä uusia yhteyksiä pohjoismaisen kotimarkkinamme, Pohjois-Amerikan ja Aasian markkinoiden välille", kertoo Finnair Cargon johtaja Antti Kuusenmäki.

 

"Finnairin vahvat yhteydet Aasian markkinoille ja IAG Cargon yhteydet Amerikkaan avaavat yhdessä uusia markkinoita asiakkaillemme ja mahdollistavat verkostomme vastuullisen hallinnan", sanoo Steve Gunning, IAG Cargon toimitusjohtaja.

 

Kahdesti viikossa Helsingin ja Lontoon välillä operoivan A300-600 rahtilentokoneen kapasiteetti on 43 tonnia.

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Miten tuo päivä 3:n (ke) kääntö nyt oikein menee, jos ajat ovat paikallisia: kone saapuu Hesaan klo 11 mutta lähtee takaisin 9:40. Onkohan tuossa nyt joku virhe, vai enkö vaan tajua  :) Päivä 6 (la) kääntö on ihan järkevä että kone on Hesassa 6 h 45 min.

FLIGHT DAY ORIG DEP DEST ARR

AY8852 3 LTN 06:00 HEL 11:00

AY8851 3 HEL 09:40 LTN 10:40

AY8852 6 LTN 06:15 HEL 11:15

AY8851 6 HEL 18:00 LTN 19:00

 

T:Jukka

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Näyttää siltä ettei ole sama kone joka lentää LTN-HEL kun se joka lentää HEL-LTN.

Tämä kävi minullakin mielessä. Josko keskiviikon vuoro hoidetaan päivittäisen DHL vuoron kanssa jotenkin ristiin. Tämän uutisen mukaan DHL hoitaa tätä uutta Lutonin reittiä: http://www.joc.com/air-cargo/cargo-airlines/iag-cargo/iag-cargo-finnair-cargo-strike-freighter-deal_20150727.html

Muokkaus: kuukkeli antoin täyden artikkelin mutta linkki vaatii ilmeisesti rekisteröitymisen. Linkin takana mainitaan DHL operaattoriksi.

T:Jukka

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään