Petri Lehtovirta

Norwegianin tulos selvästi plussalle

2 viestiä aiheessa

Norwegian Air Shuttlen vuoden toisen kvartaalin tulos ennen veroja oli 456 miljoonaa Norjan kruunua eli noin 51 miljoonaa euroa.

 

Toisen vuosineljänneksen käyttöaste oli 85 prosenttia, mikä on viisi prosenttia korkeampi kuin samana ajankohtana viime vuonna. Kasvu oli vahvaa kaikilla Norwegianin markkinoilla.

 

Liikevaihto kasvoi toisella kvartaalilla 16 prosenttia vuoden takaisesta, lähes 5,9 miljardiin Norjan kruunuun.

 

Norwegian operoi nyt 434 reitillä Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Kaikkiaan Norwegianilla on myynnissä 28 kaukoreittä ja uusia reittejä on tulossa lähiaikoina.

 

Kauppalehti

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Vaikka tarkkoja lukuja ei ilmoitettu, niin tj. Kjosin ilmoituksen mukaan Norwegianin kaukoreitit ovat nyt ensimmäistä kertaa kokonaisuutena voitollisia:

 

"We've reached critical mass in long haul and we now expect a very good development going forward... Not least in the London market," chief executive Bjørn Kjos told an investor presentation.

 

Norwegian did not give separate earnings numbers for the long-distance operations but Kjos said they had contributed to profits. "We're already there now," Kjos said.

 

The number of passengers flying on routes between Europe and the United States and Asia rose 130 percent year-on-year and made up close to 5 percent of Norwegian's 7 million passengers and 10 percent of revenue in the quarter.

 

http://news.airwise.com/story/view/1437051602.html

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään