Jouni Asteljoki

Lapin Lentopalvelut Oy

3 viestiä aiheessa

TIEDOTE 15.7.2015

Vapaa julkaistavaksi 15.7.2015

 

LAPIN LENTOPALVELUT OY KÄYNNISTÄÄ ERÄLENNOT INARIN ERÄMAA-ALUEELLA

 

Villi Pohjola Oy mukana pääomistajana ja markkinointiorganisaationa

 

Kaupallinen tilauslentotoiminta on tänä päivänä haastellinen ala tiukentuneen vaatimustason ja välillä moniselitteisenkin EU -lainsäädännön myötä. Inarin erämaa-alueilla on parhaimmillaan operoinut samanaikaisesti neljäkin eri yhtiötä mutta viime vuosina luvanvaraista toimintaa ei enää ole ollut tarjolla. Nyt alueella toimintansa aloittava Lapin Lentopalvelut Oy on kolmas Suomessa vesitasoilla kaupallista henkilöliikennettä tarjoava yhtiö. Lapissa näistä operoi nyt kaksi - toisen asemapaikka on Kilipsjärvellä

 

Perinteisempien kalastus-, metsästys-, vaellus- ja yleisölennätysten lisäksi lentopalveluihin mukaan on liitetty nyt voimakas matkailullinen näkökulma. Villi Pohjola on mukana paitsi pääomistajana, myös tuotteiden markkinointi- ja jälleenmyyntiväylänä kansainvälisille ja kotimaisille asiakkuuksille. ”Erälentopalvelut soveltuvat hyvin Villi Pohjolan tuoterepertuaariin. Toiminta tukee hienosti myös osan välityksessämme olevien, 360 erämökin saavutettavuudesta.” kertoo Villi Pohjolan toimitusjohtaja ja Lapin Lentopalvelut Oy:n hallituksen puheenjohtaja, Sami Päivike.

 

 

Kokemusta ja ammattitaitoa tuhansia tunteja

 

Nyt toimintansa aloittavalla yhtiöllä on merkittävä ilmailualan kokemus, tuhansia kirjattuja lentotunteja ja muu ilmailun eri sektoreiden osaava ammattikunta. Toimiluvan myöntänyt Trafi vaatii laajan organisaatiopohjan paitsi itse lentotoiminnalle, myös huollolle, koulutukselle ja auditoinnille.

 

”Tämä on ollut sellainen puolentoista vuoden projekti kirjoittaa käsikirjoja ja koota eri koulutuksen omaavat, sitoutuneet henkilöt mukaan organisaatioon. Helppoa se ei ole ollut mutta asenne meillä on ollut, että läpi harmaan kiven mennään” hymyilee yhtiön toimitusjohtajana ja päälentäjänä aloittava Jouni Aslak Asteljoki.

Puskapilottina on hyvä olla kun on osaava porukka koossa”.

 

Lapin Lentopalvelut Oy:n ensimmäiset tilaukset operoidaan jo tämän viikon lopulla ja siitä lähtien toiminta on säännöllistä. Lentosatamat sijatisevat Inarin keskustassa ja Sevettijärvellä joihin yhtiö on hakenut maanomistajien ja Ympäristökeskuksen luvat.

 

Lennot Inarista ja Sevettijärveltä alkaen viikosta 30

INARI: Tiistai 16.00 - 22.00, keskiviikko, torstai ja perjantai 9.00 - 15.00.

SEVETTIJÄRVI: Tiistai 9.00 - 15.00, perjantai 16.00 - 22.00, lauantai ja sunnuntai.

 

 

 

Lisätietoja antavat:

 

Sami Päivike -  Villi Pohjola Oy / Lapin Lentopalvelut Oy

sami@villipohjola.fi tel. 050-5544356

www.villipohjola.fi

 

Jouni Asteljoki - Lapin Lentopalvelut Oy

info@lentopalvelut.fi tel. 0400-315499

www.lentopalvelut.fi

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään