Pekka Suuronen

USA:n ohjushävittäjä Suomeen 4.7.2015

9 viestiä aiheessa

Jätkäsaaren uuteen laituriin Länsisataman laajennusalueelle, kirjoittaa Kaleva. Alukseen ei yleisöllä ilmeisesti ole mahdollista päästä tutustumaan.

 

Edit: tuli ennen puoltapäivää ja näyttäisi olevan Helsingissä koko viikonlopun.

Merivoimien tiedote

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Onko tietoa mihin aikaan maanantaina lähtee? Tuli taas hieman yllättäen kun ei näistä juuri etukäteen tiedoteta ja äsken ei saanut kuvia kuin Hernesaaren kärjestä, vastavaloon luonnollisesti. Jos vaikka onnistuisi saamaan muutakin kuin laiturikuvia.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ilta-Sanomien (-lehden?) toimittaja oli päässyt käymään laivalla. Messissä oli kuulemma vain yksi helikopteri vaikka on kaksi hangaaria. Toisesta on tehty miehistön kuntosali.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ei olla Jemenissä nyt, ollaan Suomessa.

Kyllä jenkitkin sen tiesivät. Siksi ei ollutkaan omaa moottorivenettä partioimassa ympärillä ja pollarivenekin pyörähteli lahdella vain laiskanlaisesti. Silti jokaikinen merisolttu varmasti tiesi USS Colen historian.

 

Noin kello 2100 aikaan pari huvivenettä tuli aika lähelle kylkeä. Silloin ruvettiin kannella juoksemaan monen miehen voimin. Kaiuttimista rupesi tulemaan mökää. Ajattelimme että tuleeko nyt vesitykkiä vai mitä muuta sanktiota. Ilmeni että vipinä aiheutui lipunlaskusta kello 2100. Sekä keulasta että ahterista.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään