Kalle Keihänen

Pelaatko Ingressiä?

2 viestiä aiheessa

The world around you is not what it seems.

 

Googlen "augmented reality" -peli, joka on osin geokätköilyä ja suunnistamista, osin tieteisfantasiaa, osin virtuaalitodellisuutta, osin taktiikkaa ja yhteistyötä.

Kaksi ryhmää, vihreät ja siniset, taistelevat maailman herruudesta yksi patsas, muistomerkki tai muu paikka kerrallaan, kehittäen voimakenttiä hallintaansa.

 

https://www.ingress.com/

 

Pelaamiseen tarvitset Google-tilin (esim. Gmail), Android- tai iOs- älypuhelimen ja kunnollisen dataliittymän. Lisäksi lisäakun hankintaa suositellaan  :P

 

Pelissä siis liikutaan ympäriinsä etsien portaaleja, joita ovat yleensä nähtävyydet, patsaat, taidekohteet ym. jotka ovat julkisesti nähtävillä. Tarkoituksena on päästä niiden läheisyyteen ja vallata ko. portaali omalle joukkueelle tai jopa kaapata se vihollisleirin hallusta. Portaaleja voi sitten linkittää toisiinsa ja muodostaa vallattuja kenttiä. Pelaaminen tapahtuu parhaiten kävellen, mutta toimii myös pyöräillen. Moottoroidutkin kulkupelit käyvät joihinkin juttuihin, mutta usein portaalit ovat kävelyosuuksien päässä. Erinomainen kuntoilumuoto, siis  :-)

 

Lue kotimainen artikkeli: Ingress näyttää kotiseudun uudessa valossa

 

Itse olen nyt tasolla 4 ja ihan koukussa  :D

Muita?

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuli sitä kuukausi pelattua ja sitten loppui innostus. Turhan yksitoikkoinen loppupeleissä, kisaamista vain samoista portaaleista ilman ihmeellisimpiä uusia haasteita.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään