Petri Lehtovirta

Lennokkirakennussarjoja kouluille

5 viestiä aiheessa

Suomen Urheiluilmailuopiston lennokkikoulutuksen tavoitteena on antaa kouluille uusia eväitä käsityötunneille ja vaikkapa fysiikan opetukseen. Lajin pariin halutaan myös uusia harrastajia.

 

Dart-lennokkisarjalla, joka on kehitetty jo 1960-luvulla Yhdysvalloissa. Sarja on erittäin edullinen, sillä yksi kone maksaa alle kaksi euroa.

 

Lennokkien rakentaminen tukee koulujen käsityö- ja tiedeopetusta, kertoo Suomen Urheiluilmailuopiston koulutussuunnittelija Matti Huoviala.

 

– Ideana tässä on se, että me järjestämme opettajille koulutuksen, jossa opettajat tutustutetaan lennokkiin ja siihen liittyvään oheismateriaaliin. Opettajat ohjataan rakennuttamaan näitä lennokkeja ja sitten heille annetaan vielä mukaan aloituspakkaus, jossa on lennokkisarja 35 oppilaalle.

 

– Ilmailussa vakavat harrastajat ovat tyypillisesti aikuisikään ehtineitä. Myös Ilmailuliiton on tehtävä nuorisotyötä ja tämä on hyvin kätevä tapa viedä ilmailuharrastusta nuorison pariin. Sen vaikutukset voivat olla pitkiä, tuumii Matti Huoviala.

 

http://yle.fi/uutiset/ilmailuharrastus_ukkoutuu__parin_euron_lennokki_tuo_uutta_nostetta/8097226

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Nyt kaiken A ja O on siinä, että saamme tälle kampanjalle (paljon) rahoittajia. 

Olemme suunnitelleet yrityksille (miksei yksityisillekin) tarjottavaksi 5.000 euron sponsoripaketteja, jolloin lahjoittaja saisi yhtiön logon painetuksi lennokkeihin.

 

Mikäli sinulla on mikä tahansa suhde tai yhteys liikeyritykseen, jolla saattaisi olla pienkikin intressi lähteä rahoittamaan tällaista hanketta, älä jätä tilaisuutta tutkimatta!

Jos (ja kun) tarvitset esitemateriaalia, ota yhteyttä:

 

Peter Tähtinen

Suomen Urheiluilmailuopisto Oy

hallituksen pj

 

puh 045 670 3670

email  peter.tahtinen (at) suio.fi

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Hieno homma,Mr.Tähtinen. Lienee mahdollista tarjota hiukan pienempiäkin spons-paketteja,sillä saisi mukaan paikallisia pienempiäkin yrityksiä. 5G on aika paljon yksityisyrittäjälle,noin äkkiseltään,varsinkin pienillä paikkakunnilla.  Muutaman satasen jutuilla saavuttaisi paljon laajemman tukipotentiaalin,eli pienistä puroista...  Ajatus on todella hyvä, :thmbup:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mr Kultalahti, kiitämme palautteesta. Harkitsemme, miten voisimme toimia ehdottamallanne tavalla.

Kuulette meistä vielä. Nih.

 

/Peter

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään