Pauli Hankonen

Tietyt sivut katkaisee nettiyhteyden

4 viestiä aiheessa

Olisikos täällä ideoita kiusallisen pikkuongelman ratkaisuun?

 

Ongelma alkoi pari - kolme viikkoa takaperin. Selaimesta riippumatta tietyt sivut heittävät suoritintehot 100% ja sitten katkeaa nettiyhteys. Netti kuitenkin toimii kotona muissa laitteissa (2x tablet, 2x älypuhelin ja läppäri) joten vika on tässä pöytäkoneessa. Task managerilla katselin, että prossua rasittaa System kansiossa NT kernel joka ilmeisesti viittaisi että Windows on pipi. Olen päivittänyt ainakin flashin, ajellut Ccleanerit useaan kertaan ja pandan virustutkakin on tehnyt työnsä pariin kertaan mutta ongelma ei ole poistunut. Edelleen joillain sivuilla vierailu aiheuttaa ko. ongelman  selaimesta riippumatta.

 

Kayak lentohaku oli ensimmäinen joka teki (ja tekee edelleen) ongelman. Kun olen siirtymässä Kayakiin ei sivu edes lataudu, vaan ruutu jää valkoisena lataamaan ikuisuuden ajaksi kunnes lopulta selain tuumaa että eipä täällä mitään yhteyttä ole. Toinen varma saitti joka tekee tuon on tämä. www.theatlantic.com/photo/2014/04/frozen-in-time-the-cyprus-buffer-zone/100714/

Sivu toimii hienosti ja voin katsella kuvia vaikka kuinka paljon ja kauan, mutta jos menen erehdyksessä klikkaamaan kommenttilinkkiä, niin taas tapahtuu yllä kuvattu jäätyminen.

 

Kaikki ongelmia tehneet saitit toimivat moitteetta muilla kotikoneilla.

 

Käyttis Win7 64 bit ja selaimina koneella firefox ja explorer. Ideoita ongelmanratkaisuun kenelläkään?

 

PS. Olen kyllä tänä kesänä laittamassa joka tapauksessa pöytäkoneen kokonaan uusiksi, joten ei tässä nyt mitään hätää ole jos ongelma ei ratkea. Uusi kone ratkaisee ongelmat  ;D

Mutta asia kuitenkin häiritsee ja turhauttaa kun en oikein googlellakaan löytänyt mitään järkevää ratkaisu.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Softaongelma .. Tutkailisin ensin vielä kerran jollain muulla selaimella (Chrome) ja katsoisin selaimen lisäosia, kaikki pois päältä (java, flash jne, kaikki offiin). Ja samoin windowsista kaikki taustalla olevat softat (Skype jne) kiinni esim. task managerin kautta, ja katsoo mitä tapahtuu sitten... Jos ei, niin sitten voi olla Windows jotenkin muuten solmussa - uudelleenasennus (mutta en usko että tuonne asti pitää mennä).

 

Kommentit joistain parin tonnin levykorteista on ...täyttä asiaa.  :P  (noh, jos rahaa haluaa tuhlata, niin saahan sitä ostaa vaikka 3500+ euron mäkbookin pelkkää feisbuukkia ja sähköpostin lukua varten.. yms.  ...mutta noin yleisesti sellainen perus-SSD levy käyttikselle on ihan fiksua hinnaltaan jo tänäpäivänä oli koneen käyttötarkoitus mikä tahansa)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Softaongelma ..

 

Kiitos Sami vinkeistä. Täytyy katsella jaksanko selvittää asiaa, kun tämän koneen elinkaari alkaa olla jo päättymässä ja noilla muilla kotivempaimilla voi mennä niille saiteille jotka tämän koneen yhteyden jäädyttävät.

 

Pöytäkoneen peruskokoonpano taitaa olla vuodelta 2009 tai 2010 ja joitain rautapäivityksiä olen tehnyt vuosien varrella, mutta uutta rautaa tarvitaan.

 

Uusi kone tullee näyttämään jokseenkin tämänkaltaiselta.

Joku Z97 piirisarjan emo.

i5 4690K 3,5 GHz tai  i5 4570 3,2 GHz.

GTX 750.

16 GB DDR3.

Laatikon, powerin ja kovalevyn ajattelin käyttää vanhasta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään