Petri Lehtovirta

Red Bull Air Race 2015

5 viestiä aiheessa

Jo käynnistyneen kauden 2015 osalta kalenteriin on tullut muutos, jossa  Sotshissa, Venäjällä oli tarkoitus järjestää toukokuussa Red Bull Air Race -taitolentokisa, mutta tapahtuma on peruutettu, koska ruplan romahduksen takia kustannukset ja lippujen hinnat eivät olleet enää tasapainossa. Tilalle kalenteriin on tullut Rovinj Kroatiassa toukokuun lopussa.

 

http://www.redbullairrace.com/en_INT/article/red-bull-air-race-announces-new-race-location-2015-season

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jo käynnistyneen kauden 2015 osalta kalenteriin on tullut muutos, jossa  Sotshissa, Venäjällä oli tarkoitus järjestää toukokuussa Red Bull Air Race -taitolentokisa...

 

Hyvän järjestyksen vuoksi ja terminologian selkeyttämiseksi toteaisin, ettei Red Bull Air Race suinkaan ole mikään taitolentokisa (engl. Aerobatic Contest). Se on Air Race = lentokilpailu ja luonteeltaan ensisijaisesti suljetulla radalla lennettävä nopeuskilpailu. Vaikka siinä on jonkin verran varsin reipasta liikehtimistä, niin taitolentoa siinä ei ole oikeastaan nimeksikään. Ehdottomasti joka tapauksessa ammattireiskojen vaativa kisa omassa lajissaan.

 

OJ

 

Edit: Lainaus kuntoon / IP

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kiitos Osmo, just kävi sama mielessä kun luin uutista.... Red Bull Air Race ei ole taitolentoa. Taitavaa lentämistä kyllä, mutta ei taitolentoa ;)

 

Tässä taas pääsin harmittelemaan että omaan kalenteriin sopisivat ainoastaan Dallasin ja Las Vegasin kisat, joten pitää joko unohtaa koko juttu tältäkin vuodelta ja katsoa netistä tai sitten alkaa etsimään sponsoria...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Palaute vastaanotettu ja jatkan mielelläni keskustelua asiasta täällä.

 

Osmokin varmasti mielellään ottaa osaa ja vastaa taitolentoa koskeviin kysymyksiin ja täydentää minun vastauksiani, jos siltä tuntuu.

 

Edelleen, taitavaa lentämistä, mutta ei taitolentoa. Nämä ovat kaksi täysin eri asiaa...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään