Lauri Matikainen

MS Force Feedback Pro

4 viestiä aiheessa

Tietääkö joku miten tuon saisi koneeseen kun siinä ei ole USB-liitintä eikä kone tunnista sitä tuosta toisesta liittimestä ja johtohan on siis kiinni tikussa..

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ja toisin kuin USB-laitteita, niin peliporttiin liitettyjä Windows ei havaitse automaattisesti, vaan ne pitää lisätä Ohjauspaneelin Peliohjaimet-kohdan kautta. Siellä pitäisi näkyä "Microsoft Sidewinder Force Feedback Pro" ja sen statuksena OK. Ellei näy, niin se pitää sinne lisätä Lisää-toiminnon takaa löytyvästä listasta. Ajurit täytyy tietysti olla asennettuna (ainakin vanhemmissa Windowseissa, XP:ssä ne saattavat olla jo valmiiksi mukana).

 

Mikäli FF Pro näkyy ja status on OK, mutta Ominaisuudet-kohdan valinta tuottaa virheilmoituksen, ettei tikussa muka ole virta kytkettynä, niin silloin multimedialaitteista puuttuu tuohon peliporttiin määritelty midiliitäntä. Se kyllä asentuu yleensä erillisten äänikorttien ajurien mukana automaattisesti, mutta joidenkin emolevyjen yhdysrakenteisten äänipiirien kohdalla se täytyy erikseen laittaa peliportin ohella päälle BIOS-asetuksista.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

No noinhan se ratkes, eli lisäsin sen peliohjain-kohdan kautta. Sitten Enable Joystick FS-valikosta ja toimii niinkuin pitääkin. Eipä tuo turhan paljon vaatinut ::):)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään