Guest almera

Tietokone ongelma!

4 viestiä aiheessa

Osaatteko sanoa, voiko vääränlainen modeemi tai vika itse modeemissa aiheuttaa koneen käynnistymisen uudestaan? Kone on ollut huollossa jo kolme kertaa, eikä kukaan ole löytänyt itse koneesta mitään vikaa!!!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Millaisessa tilanteessa tuo uudelleenkäynnistyminen tulee?

 

Luultavimmin tuo heittää sinisen ruudun, jota et vaan ehdi nähdä automaattisen uudelleenkäynnistyksen takia. Sen saa pois Ohjauspaneelin Järjestelmäasetuksista kohdasta Käynnistys ja palautuminen Asetukset-nappi, ruksi pois ruudusta "Käynnistä tietokone automaattisesti uudelleen. Sinisellä ruudulla saattaa olla viittaus ohjelmatiedostoon, jossa kaatuminen tapahtui, ja siitä saattaa jossain tapauksessa olla apua ongelman selvittämisessä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kokeiltu jo... "sininen ruutu" välähtää niin nopeasti, ettei sitä ehdi lukemaan. Kone sammuu pelkästään silloin, kun modeemikaapeli on kiinnitettynä koneeseen. Ilman kaapelia toimii ihan moitteetta. Asetukset on myös muutettu niin, että uudestaan käynnistymistä ei pitäisi tapahtua.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kyllä sinisen ruudun pitäisi jäädä näkyviin vaikka maailman tappiin, jos automaattinen uudelleenkäynnistys ei ole päällä.

 

Enivei, jos kerran noin selvät oireet on, niin kyllä se melko suurella varmuudella rajaa mahdollisuudet laitevikaan modeemissa tai virheeseen sen ajurissa. Oletko jo katsonut, onko ajurista tuoreempaa versiota?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään