Juha Kari

Flightradar24.com

2 viestiä aiheessa

Mistä nuo sovelluksen näyttämät tiedot koneista ja lennoista tulevat? Nyt juuri on ATR-72 tulossa etelään ja fr24 sanoo reitiksi KEM-HYV?

Usein näkyy reitillä olevan koneen lentoradassa kummaa mutkittelua, joskus jopa lentosuunta vaihtuu äkisti, ja tämän voisi olettaa olevan tietoja välittävän palvelimen ongelma.

 

t. Juha

 

[ attachment removed / expired ]

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Siinä yläreunan mustassa palkissa on "i About"-näppylä, sieltä selviää paaaaljon asiaa. Mutta reittitiedot tulevat tietokantaan syötetyistä tiedoista, ei itse koneesta, ja niissä on virheitä, useimmiten joko uusi reitti vanhalla numerolla tai pilotin näppivirhe lennon numerossa tms. Muutenhan paikkatiedot tulee koneen ADS-B purkista, paitsi juuri useimmiten kummia reittiviivoja/siksakviivaa ja takaperinkin ja sivuluisumenoa näyttävä MLAT- menetelmä, joka on laskennallinen systeemi ilman ADS-B boxia olevista koneista. Juurikin Flyben Atikat(ja Emput) on sellaisia ja moni muu vanhempi kone ja pikkukoneita. Tuo tieto näkyy koneen tietoikkunan vasemmassa alakulmassa radar-ruudussa. Aina kannattaa tsekata jos jotain kummaa näkyy, lukeeko siinä MLAT.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään