Lauri Fontell

British Airways Lähtöselvitys asiaa

10 viestiä aiheessa

HEI!

 

Minulla on lento BA799 LHR:lle ja seuraavana päivänä BA:lla LGW:lta Barbadokselle. Muutamia kysymyksiä;

 

Onko totta että lennon BA799 lähtöselvitystiski aukeaa vasta 15.00? (Siis "vasta" termillä tarkoitan siis vain 2 tuntia ennen lennon lähtöä)

Onko mahdollista saada boardarit Hesassa jo Barbadokselle asti?

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tiski aukeaa 2hr ennen lahtoa, et saa boardareita seuraavan paivan lennolle.

miksi ei jos ovat samalla lipulla?????

 

Tiskistä sen verran että miksi moista edes pitää jeesustella? Millään yhtiöllä millään kentällä ei taida tiski aueta yli kahta tuntia aiemmin. Tosin monella kentällä ja yhtiöllä check-in on varsin helppoa reilusti ennen kuin tiski ao. lennolle aukeaa :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

miksi ei jos ovat samalla lipulla?????

 

Uskon, että varsinainen syy on lennon saapuminen ja jatkolennon lähteminen eri kentiltä LHR/LGW. Toinen syy voi olla myös jatkolennon lähtöaika.

 

Lukuisilla kentillä maailmassa, voi tehdä normaalin lähtöselvityksen tiskillä kahta tuntia aikaisemmin.

 

   8)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jatkolennon boardarin seuraavan päivän BA-lennolle saa jos virkailija tiskillä pystyy tekemään lähtöselvityksen ko. lennolle. Se, että pystyykö, riippuu sitten useammasta tekijästä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tiskistä sen verran että miksi moista edes pitää jeesustella? Millään yhtiöllä millään kentällä ei taida tiski aueta yli kahta tuntia aiemmin.

Höpö höpö. En tiedä miten on nykyään, mutta ainakin vielä pari vuotta sitten BA:n tiskit aukesivat Helsingissä aina 2½ tuntia ennen lähtöä. Ei ole meillä eikä maailmalla mitenkään harvinaista, että tiski aukeaisi 3 tuntia ennen lähtöä tai aiemminkin. Usein matkustajille vain mainostetaan sitä viimeistään-aikaa.

 

Ja nyt puhutaan nimenomaan ns. dedicated check-inistä, eli järjestelystä, jossa yhdelle lennolle on erillinen lähtöselvitys. Jos samalla firmalla onkin lähdössä useampi lento samaan aikaan (Common check-in vrt. esim. AY Helsingissä), voi se tiski olla auki vaikka kuinka monta tuntia ennen lähtöä...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ja Finnairilla aukeaa JFK:n lahtoselvitystiski muistaakseni 4 tuntia ennen koneen lahtoa, ja turistiluokan matkustajia pyydetaan tekemaan lahtoselvitys 3 tuntia ennen koneen lahtoa.

 

Aiemmin itsetulostama boardari ei edes kelvannut Finnairin lennolle, vaan piti hankkia uusi AY:n JFK:n lahtoselvityksesta. Nykykaytantoa en tieda, kun en ole kayttanyt AY-kuutosta yli vuoteen.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään