Tapio Juutinen

Suomen Ilmailumuseolla myynnissä vanhoja Ilmailu-lehtiä

1 viesti aiheessa

Suomen Ilmailumuseo on poistanut syksyllä 2014 kokoelmistaan ylimääräisiä Ilmailu-lehtiä 1940-luvulta aina 2010-luvulle. Poistot on tehty suunnitelmallisesti ja lisätilan saamiseksi museon kokoelmatiloihin tulevaa kartuntaa varten.

 

Myytävänä on kokonaisia Ilmailun vuosikertoja sidottuina ja erillisinä numeroina sekä yksittäisiä irtonumeroita eri vuosilta. Lehdet ovat lähes kauttaaltaan hyväkuntoisia, poistoleimattuja museon entisiä kokoelmakappaleita. Myyntitulot käytetään ICOM:n eettisten ohjeiden mukaisesti kokoelmatoiminnan tukemiseksi Suomen Ilmailumuseossa. Hintoihin sisältyy ALV 10%.

 

Lehtiä on myynnissä oheisten, säännöllisesti päivitettävien myyntiluetteloiden mukaisesti. Tilauksia ottaa vastaan mieluusti isompina erinä museon tutkija Tapio Juutinen, tapio.juutinen@ilmailumuseo.fi. Museo ei postita lehtiä vaan sähköpostitse tehdyt tilaukset ovat lunastettavissa museon asiakaspalvelusta erikseen sovittuna ajankohtana.

 

Päivitettävät luettelot löytyvät museon nettisivuilta:

 

http://www.ilmailumuseo.fi/index.php?page=poistettavia-ilmailuita

 

**

 

Mukavaa Joulun odottelua foorumilaisille ja käykäähän katsomassa, josko luetteloista löytyisi omista kokoelmista puuttuvia Ilmailuita!

 

-Tapio

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään