Joona Väisänen

Aerosoft Global ATC Simulator

3 viestiä aiheessa

Onkos kukaan täällä pelaillut tuota? Tuli Steamissa vastaan ja piti ostaa, vaikka hiukan suolainen hinta onkin (31,99€) :-[ Ihan mukavalta ja haasteelliselta peliltä kuitenkin vaikuttaa ja erittäin iso boonus vektoroinnista hiiren avulla. Tuossahan pitäisi olla 14000 kenttää ja kaikille ajantasaiset SID/STAR-menetelmät (NavDataPro tai Navigraph Airac). Pari iltaa on tässä tullut nyt pelailtua EFHK:lla ja ihan hauskaa on. Pienenä miinuksena tosin Vantaalla käy yllättävän paljon esim THY 777 ja BAW 747 ::) Noita ilmeisesti pystyy kyllä muokkaamaan paljon, että mitä käy missäkin. Vaikeustasoa (liikenteen määrää) pystyy huomattavasti muuttamaan ja pelin saa helposti muutettua parin koneen johtamisesta useamman kymmenen koneen johtamiseksi.

 

Aerosoftin kaupassa lisää tietoa: http://en.shop.aerosoft.com/eshop.php?action=article_detail&s_supplier_aid=12792&s_design=DEFAULT&shopfilter_category=Flight%20Simulation&s_language=english

 

Kuva toissailtaisesta sessiosta. 22L:n STAReja on pari kappaletta näkyvissä tuossa. Reittipisteet + reittiviivat näkyy. Näitä voi muokata, mitä sid/stareja haluaa pitää näkyvissä jne.

[ attachment removed / expired ]

 

 

EDIT: URL korjattu...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään