Ari Siltavuori

Aero-Finnair -laukku, vuosimallia?

5 viestiä aiheessa

Lintulogosta ja tekstin tyylistä päätellen 60-luvun alkuvuosilta, jokatapauksessa ennen vuotta 1964 jolloin Super Caravellen myötä Aero oy teksti ja "lintu" poistui historian hämärään

Markku

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Laukku on mahdollisesti 1950-luvun jälkipuoliskolta tai 1960-luvun alusta. F-kirjaimen väkänen poistui 1960-luvun puolivälin paikkeilla.

 

Tässä vuoden 1958 aikataulussa on sama fontti.

 

edit: oltiin Markun kanssa näköjään yhtäaikaa asialla... ;) Ja tuumailtiin vielä myöhemmin, että tuollaiset "vinyyliset" tai keinonahkaiset/muoviset laukut taisivat tulla muotiin -60- luvun puolella.

 

f_logo.jpg.da56f61f05dad3dd12b43c6a99b13a8b.jpg

 

Jukka

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tämä ei kosketa tätä laukkua, mutta... Finnair teki silloin Retro-Airbusin kanssa samaan aikaan sellaisia sinivalkoisia vintage-retro-laukkuja. Sain yhden retrokoneen esittelytilaisuudesta, mutta annoin sen eteenpäin kaverille joka halusi sen salilaukuksi. Olen törmännyt myöhemmin ainakin kahteen tällaiseen uustuotantolaukkuun, joita on kaupiteltu aitoina vanhoina laukkuina. Aina kannattaa pitää silmät auki vintageatavaran kanssa...

 

Juha

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ebaystakin saa "aitoja retroja" Finnairin laukkuja, mutta niin kauan kun varastosaldot on +10, en laskisi aidon laukun perään. Itselläni oli aiemmin laaja valikoima noita aitoja ja linjatuotannosta tulleita feikkejä olihan ne hienoja. Muutamat hyvät keskustelutkin sai aikaiseksi tuntemattomilta kentällä tai junassa. :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään