newsBot

Finnairin uudet kesäkohteet 2015: Dublin, Malta ja Ateena

2 viestiä aiheessa

Finnairin kesän 2015 uudet kohteet ovat Dublin, Malta ja Ateena.  Näihin kohteisiin lennetään maalis-huhtikuun vaihteesta alkaen aina lokakuun loppupuolelle asti. Lennot tulevat myyntiin tänään.

 

Dubliniin lennetään kaikkina päivinä paitsi tiistaisin. Lennot Finnairille operoi Flybe satapaikkaisilla Embraer 190-koneilla.

 

Maltalle lennetään kahdesti viikossa, maanantaisin ja torstaisin, Airbus A321 Sharklet -koneilla. Myös Ateenaan lennetään kahdesti viikossa. Ateenan-lennot ovat keskiviikkoisin ja sunnuntaisin ja ne operoidaan Airbus 319 tai 320 -koneilla.

 

‒ Lentojen aikataulut on räätälöity niin, että niiltä on hyvät yhteydet Finnairin Aasian-lennoille. Vastaamme näillä uusilla kohteilla kasvavaan, erityisesti Aasiasta, tulevaan kysyntään.  Samalla myös suomalaiset ja lähimarkkinoidemme matkustajat pääsevät hyötymään jälleen uusista, mielenkiintoisista kohteista, sanoo Petri Vuori, Finnairin globaalista myynnistä vastaava johtaja.

 

http://www.finnairgroup.com

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Finnair avaa uuden lentoreitin Kroatian Splitiin, joka on suosittu matkakohde ja portti lukuisiin Dalmatian rannikon kohteisiin. Lennot Airbus A320 -lentokoneella aloitetaan ensi keväänä, 5. toukokuuta, kahdella viikkovuorolla tiistaisin ja lauantaisin. Lentovuorot on ajoitettu niin, että Splitin lentojen aikataulut sopivat hyvin muualta Suomesta, Skandinaviasta ja Aasiasta saapuville matkailijoille. Lennot jatkuvat aina lokakuun alkuun asti.

 

Finnair lentää Kroatiassa myös historialliseen Dubrovnikiin, joka sijaitsee Dalmatian rannikolla 250 kilometriä etelämpänä.

 

Aiemmin tänä vuonna Finnair on kertonut aloittavansa lennot kolmeen uuteen kesäkohteeseen Euroopassa: Dubliniin, Ateenaan ja Maltalle. Lomalentokohteista reittilentokohteiksi on muutettu Kreikassa lennot Haniaan, Heraklioniin, Kosille ja Rhodokselle, Italiassa Cataniaan ja Napoliin, Turkissa Marmarikseen, Espanjassa Mallorcalle, Kyproksella Paphokselle sekä Itävallassa Innsbruckiin.

 

Lennot Splitiin sekä kaikkiin Finnairin 70 kohteeseen voi varata matkatoimistojen kautta tai Finnairin verkkokaupasta www.finnair.com.

 

http://www.finnairgroup.com

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään