newsBot

Finnair jälleen paras eurooppalainen lentoyhtiö TTG Travel Awards -palkintojenjakotilaisuudessa

1 viesti aiheessa

Finnair on nimetty jo toistamiseen Euroopan parhaaksi lentoyhtiöksi vuosittaisessa Aasian ja Tyynenmeren TTG Travel Awards -tilaisuudessa. Arvostettu TTG Travel Awards palkitsee matkailualan ansioituneita organisaatioita, ja sen julkaisuja ovat TTG Asia, TTG China, TTG India, TTGmice, TTGassociations, TTG-BTmice China ja TTG Asia Luxury. TTG:n matkailulehtien lukijoiden mielestä Finnairin täsmällisyys, parannukset palvelussa sekä toimivat ja joustavat vaihtoyhteydet ovat tekijöitä, joiden avulla Finnair erottuu muiden lentoyhtiöiden joukosta.

 

"Finnair tuo markkinoille syksyn aikana tuoteuudistuksia, jotka lisäävät matkustusmukavuutta. Helsinki-Vantaan lentoasemalla sijaitsevat Finnairin lounget on uudistettu ja useimpiin Finnairin kaukoliikennekoneisiin on jo asennettu täysin makuuasentoon liukuvat business-luokan istuimet", kertoo Finnairin globaalista myynnistä vastaava johtaja Petri Vuori. "Olemme kiitollisia kaikille TTG:n lukijoille, matkatoimistojen henkilökunnalle ja muille matkailualan ammattilaisille sekä tietysti asiakkaillemme, jotka luottavat tuotteeseemme."

 

Finnair on ensimmäinen eurooppalainen lentoyhtiö, joka saa käyttöönsä uudet sukupolven Airbus A350 XWB -laajarunkokoneet vuoden 2015 loppupuolella. Uudet koneet aloittavat liikennöinnin ensimmäisenä Shanghain, Bangkokin ja Pekingin lennoilla sekä Hongkongin ja Singaporen lennoilla vuonna 2016. Uudet koneet lisäävät matkustusmukavuutta, ovat ympäristöystävällisempiä sekä toiminnallisesti tehokkaampia.

 

Finnairin muita viimeaikaisia tuoteuudistuksia ovat suomalaisten keittiöpäälliköiden luomat nimikkomenut business-luokan matkustajille, uudistettu viihdejärjestelmä, joka sisältää enemmän elokuvia, televisiosarjoja ja digilehtiä sekä pian lanseerattava mobiilisovellus, josta asiakas näkee henkilökohtaiset lentotiedot ajantasaisesti. 

 

http://www.finnairgroup.com

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään