Pirjo Salo

Brewsteristä se lähti

8 viestiä aiheessa

Lisäsin muutaman kuvan fasebookin ketjuun 'Tampere vanhoissa valokuvissa'. Myös täällä olleen Saukonpuiston Brewster-raadon. Ja kas siellähän oli kaksi muutakin kuvaa albumissa 'Leikkipuistoja ja leikkipaikkoja', totesin että nämä Fligthforumin ihmiset olis varmaan intopinkeenä moisesta. Lisäksi siellä on Valtion lentokonetehtaalta n 100 kuvaa 'Valtion lentokonetehdas'. Ryhmä on avoin, joten kuvat näkee vähemmäkin vaivalla. Jos ette ole sattuneet huomaaan niin siellä voisi olla kiehtovia kuvia katsottavaksi.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kiinnostaisivathan nuo Tamperelaista, mutta ei taida vielä siinäkään olla tarpeeksi syytä lähteä Facebookiin..

 

Toivottavasti joku, joka on sekaantunut FB:hen, näyttää kuvia, Valmetin lentokonetehtaasta on 160 kuvaa, ne ovat erinomaisen kiinnostavia.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Minulle ne näkyvät kyllä vaikka en koske fb:hen tikullakaan.

Tosi kivoja kuvia, jos kuva olisi -56 - 55 tunnistelisin itseäni koneen siiveltä, kone on hyvin muistissani, vaan -52 olisin liian pieni , jolloin kuva on otettu.

Se toinen kuva raadosta on varmaan -60 luvun puolelle, tällöin kone oli jo niin kuseskeltu ettei sinne sisään iljennyt kiivetä.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Näkyväthän ne joo. Monta vanhaa tuttua paikkaa ja kuvaa. Sorsapuiston lentokonekiipeilytelineessä olen itsekin riekkunut 80-luvun alkuvuosina. Ukkokarusellinkin muistan. Kai nuo olisi nykyään jo kielletty liian vaarallisina.

 

Onneksi oli paljon uusiakin kuvatuttavuuksia. Kiitos näistä. :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

"Brewsteristä se lähti"-otsikko sopii hyvin tähänkin: 4.10.1947 starttasi Tampereen Härmälän lentokentältä Brewster (BW-363) Orivedelle pudottamaan Suomen Ammattiyhdistysten Keskusliiton (SAK) lentolehtisiä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään